De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe

Welke voordelen zijn er voor jou?

Ontvang € 10,00 per klant
Ontvang € 10,00 per klant
Lees verder
Krijg iedere maand uitbetaald
Krijg iedere maand uitbetaald
Lees verder
Kant en klare banners
Kant en klare banners
Lees verder
Ontvang 25% commissie
Ontvang 25% commissie
Lees verder

Ontwerp je eigen banner!

Je kunt je eigen banner ontwerpen en deze vervolgens op je website plaatsen. We raden je aan de tekst en stijl te wijzigen in iets dat bij je website en merk past, zodat mensen geneigd zijn er eerder op te klikken. Je kunt ook je affiliate link gebruiken en er direct naartoe linken, zonder gebruik te maken van een banner.

Personaliseer je banner

Style 1
X

AFFILIATE WORDEN

Deel je ervaring met anderen en verdien geld, telkens opnieuw!

Deel jouw positieve ervaringen met Site.nl en word beloond voor je aanbeveling! Als tevreden klant weet jij als geen ander waarom anderen voor onze diensten zouden moeten kiezen. Daarom bieden we jou de mogelijkheid om te profiteren van ons aantrekkelijke affiliateprogramma.

Voor iedere nieuwe klant die zich via jouw unieke link aanmeldt, ontvang je een eenmalige vergoeding van €10. Liever een passief inkomen opbouwen? Kies dan voor onze terugkerende commissie van 25% op elke aankoop die jouw referrals doen. Zo profiteer je keer op keer!

Door deel te nemen aan ons affiliateprogramma, draag je niet alleen bij aan de groei van jouw eigen inkomsten, maar ondersteun je ook Site.nl in zijn missie om uit te groeien tot de grootste en beste provider van domeinnamen en hostingdiensten. Samen kunnen we meer klanten voorzien van hoogwaardige oplossingen en een uitmuntende service.

Meld je vandaag nog aan voor ons affiliateprogramma en ontdek hoe eenvoudig het is om te verdienen aan ons affiliate programma.

KLANTEN ZOALS JIJ

Zonder klanten zoals jij die ons helpen, zijn wij niets!

Weet je waar we echt blij van worden? Als klanten zoals jij niet alleen gebruik maken van onze diensten, maar ook waardevolle feedback achterlaten en ons aanbevelen bij anderen. Uiteindelijk is er niets krachtiger dan een tevreden klant die besluit om ambassadeur te worden en actief bij te dragen aan het succes van Site.nl.

Jouw betrokkenheid en steun betekenen alles voor ons, en we waarderen oprecht de tijd die je neemt om ons te helpen groeien en verbeteren. Samen bouwen we aan een geweldige gebruikerservaring en een bloeiende gemeenschap rond onze diensten.

Veelgestelde vragen over ons affiliate programma

Hoe verdien ik geld met het affiliate programma?

Verdienen met ons affiliateprogramma is eenvoudig en lonend! Deel gewoon je unieke affiliate link met je kennissen, vrienden en familieleden, of plaats een link of banner op je website. Telkens wanneer iemand een nieuw account aanmaakt bij Site.nl na het klikken op jouw affiliate link en vervolgens een van onze diensten aanschaft, ontvang je een commissie van €10.

Je kunt ook kiezen voor een terugkerende commissie van 25% op de uitgaven van de klant. Dit betekent dat je 25% van hun abonnementsgeld blijft verdienen telkens wanneer ze hun dienst verlengen of upgraden. Het is een fantastische manier om passief inkomen te genereren zonder extra inspanning van jouw kant!

Maakt het uit welk bedrag de door mij aangebrachte klant uitgeeft?

Je affiliate dashboard biedt twee soorten beloningen waaruit je kunt kiezen. De eerste optie is een vaste commissie van €10 per klant, ongeacht hun totale uitgaven. Deze eenvoudige aanpak zorgt ervoor dat je een vast bedrag ontvangt voor elke nieuwe klant die je doorverwijst.

Als alternatief kun je kiezen voor een commissie op basis van een percentage, waarbij je 25% van de uitgaven van elke klant verdient. Met deze optie zijn je inkomsten direct gekoppeld aan het bedrag dat je doorverwezen klanten aan onze diensten besteden. Hoe meer ze uitgeven, hoe hoger je commissie zal zijn.

Krijg ik éénmalig betaald voor iedere klant die ik aanbreng, of terugkerend?

Jouw affiliate dashboard biedt twee aantrekkelijke beloningsopties die zijn ontworpen om je verdienpotentieel te maximaliseren. De eerste optie is een eenmalige commissie van €10 voor elke nieuwe klant die je aanbrengt, wat een eenvoudige en directe manier biedt om geld te verdienen voor je inspanningen.

Als je echter op zoek bent naar een substantiëlere en duurzamere inkomstenstroom, kan het de moeite waard zijn om de tweede optie te overwegen: een terugkerende commissie van 25% op de uitgaven van elke klant. Door voor deze beloningsstructuur te kiezen, blijf je geld verdienen wanneer je verwezen klanten hun abonnementen upgraden of verlengen.

Zit er een limiet aan het bedrag dat ik kan verdienen?

Nee, er zit geen limiet aan het bedrag dat je kunt verdienen met het affiliate programma van Site.nl.

Question images
Site.nl is geweldig!
Uitstekende beveiliging

Uitstekende beveiliging op serverniveau en SSL (HTTPS) beveiliging inbegrepen voor iedere website.

Privacy bescherming

Als Europees bedrijf met uitsluitend servers binnen de EU, conformeren we ons aan strenge privacywetten.

Geweldige support

Onze helpdesk staat klaar om je te helpen als je vragen hebt. Stuur een e-mail of open een chat.

Alles-in-één oplossing

Één oplossing waarbij alles inbegrepen is wat jij nodig hebt voor een succesvolle online aanwezigheid!

Gemak boven alles

Met één klik met je muis kun je alle diensten beheren. Zelf kiezen wat je wilt gebruiken en hoe je het wilt gebruiken.