De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00

  Reviews

  Trustpilot
  star
  star
  star
  star
  star
  star
  star
  star
  star
  star
  9/10 uit 78 reviews
  Speleers nico
  Aanvankelijk geloofde ik niet dat zoveel service kon voor zo'n lage prijs
  Aanvankelijk kon ik niet geloven dat er voor zo'n lage prijs zo'n uitgebreid pakket kon geboden worden. Tot ik een van mijn webnamen registreerde bij site.nl. De transfer liep vlot en heel snel kon ik kennis maken met het uitgebreide pakket die ik kreeg voor mijn geld. Ook de helpdesk is snel en doet heel wat moeite om problemen op te lossen. Heel tevreden dat ik ben overgestapt! Een aanrader.
  Ga naar review
  Dennis
  Site.nl heeft echt hele goede service!
  Site.nl heeft echt hele goede service! Ze bieden hele goede diensten aan tegen een heel aantrekkelijke prijs. Het beheerpaneel is heel overzichtelijk en als je een vraag/probleem hebt zijn ze goed bereikbaar via mail of de chat en helpen ze je graag en professioneel! Ik hoop echt dat ze deze prijsaanbod kunnen blijven waarborgen. Dan blijf ik zeker nog jaren klant!
  Ga naar review
  Kritische consument
  Snelle overstap van andere host
  Snelle overstap van andere host. Goede helpdesk, welke je de juiste hints geeft wanneer iets niet lijkt te werken. Met de tips wordt je zelf aan het denken gezet, waardoor je sneller begrijpt wat je fout hebt gedaan.
  Ga naar review
  Ken
  Een échte aanrader voor iedereen!
  Na de zoveelste prijsstijging bij mijn vorige host de overstap gemaakt naar site.nl. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Voor de overstap kon ik terecht bij de klantendienst met mijn vragen en het verhuizen van mijn domeinnaam verliep heel vlot en snel. eigenlijk vind ik alles beter. De gebruikersinterface en dergelijke zijn eenvoudiger dan bij m'n vorige host. Een échte aanrader voor iedereen!
  Ga naar review
  Nicolette
  Heerlijk simpel met super service
  Heerlijke simpel dashboard zonder poespas. Met de websitebuilder kan iedereen zelf in een handomdraai een site maken. Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden: De mega snelle installatie van wordpress om maar iets te noemen. Snelle service via de chat en e-mail. Ik bouw voortaan mijn websites via site.nl
  Ga naar review
  E. de Beer
  Mijn ervaring met site.nl
  Het bestellen en activeren was zo gedaan. Het was wel even zoeken voor wat de kosten waren. Je hebt toegang tot het dashboard met al de opties, maar sommige dingen moet je wel zoeken, ook de uitleg over het gebruik van de websitebouwer is summier. Maar met een beetje trial and error toch de site in de lucht gekregen. Het uploaden van de site gaat snel en de werkt goed. Dus een goede ervaring maar er is ruimte voor verbetering.
  Ga naar review
  Trustpilot
  star
  star
  star
  star
  star
  star
  star
  star
  star
  star
  9/10 uit 78 reviews
  review