De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Waarom te veel betalen? Bekijk nu al onze diensten

Domeinnaam
Domeinnaam
Webhosting
Webhosting
E-mail adressen
E-mail adressen
Websitebouwer
Websitebouwer

Waarom zijn de SSL certificaten bij Site.nl de beste voor jou?

Bij Site.nl vinden we dat alle websites een SSL-certificaat moeten hebben. Het is de beste manier om de gegevens van je bezoekers te beschermen en ervoor te zorgen dat je website veilig is. Wij leveren een SSL-certificaat gratis bij elke domeinnaam met een all-in-one pakket, zodat je er zeker van kunt zijn dat je website beschermd is.

SSL inbegrepen bij al onze optionele pakketten
SSL inbegrepen bij al onze optionele pakketten
Lees verder
One-click SSL installatie
One-click SSL installatie
Lees verder
Beveiligde verbinding
Beveiligde verbinding
Lees verder
Meer vertrouwen van bezoekers
Meer vertrouwen van bezoekers
Lees verder
Hogere ranking in zoekmachines
Hogere ranking in zoekmachines
Lees verder
Wettelijk vereist bij dataverwerking
Wettelijk vereist bij dataverwerking
Lees verder
Wettelijk vereist voor webshops
Wettelijk vereist voor webshops
Lees verder

Een veilige en versleutelde verbinding voor jouw domeinnaam

Jouw domeinnaam beveiligd met een SSL verbinding

Een SSL verbinding zorgt voor een veilige verbinding

Wanneer je een website bezoekt, maakt je browser een verbinding met de server van de website. Door deze verbinding kunnen de twee computers gegevens uitwisselen. Deze gegevens zijn echter niet altijd veilig. Als de verbinding niet versleuteld is, kan iemand de gegevens onderscheppen en lezen. Daarom gebruiken veel sites nu een SSL certificaat om hun gegevens te versleutelen.

SSL creëert een veilige verbinding. Dit betekent dat zelfs als iemand de gegevens onderschept, hij ze niet kan lezen. Bij Site.nl is een SSL certificaat inbegrepen bij iedere domeinnaam met een all-in-one pakket, zodat jij er van verzekerd bent dat je websitebezoekers profiteren van een veilige SSL verbinding.

Gemoedsrust voor jou als website eigenaar

SSL certificaten zijn inbegrepen bij al onze optionele pakketten!

Een HTTPS certificaat voor jouw website

Bij Site.nl vinden we dat veiligheid een topprioriteit moet zijn voor alle websites. Daarom voegen we bij elke domeinnaam een SSL-certificaat wanneer je kiest voor een van onze optionele pakketten, zodat je er zeker van kunt zijn dat de bezoekers van je website profiteren van een veilige SSL-verbinding.

Of je website nu webhosting of de websitebouwer gebruikt, wij zorgen ervoor dat je website een SSL-certificaat heeft wanneer jij dat wilt. Je betaalt hier niets extra's voor indien je kiest voor een van onze optionele pakketten. Met een SSL-certificaat kun je er zeker van zijn dat je website veilig is, en dat de gegevens van je bezoekers beschermd zijn.

Dus waarom zou je niet profiteren van onze optionele pakketten die kunnen worden toegevoegd aan elke domeinnaam die u registreert?

Veelgestelde vragen over SSL certificaten

SSL betekenis: Wat is SSL en wat is een SSL certificaat?

Een SSL certificaat is een digitaal certificaat dat wordt gebruikt om een beveiligde verbinding tot stand te brengen tussen een website en de webbrowser van een bezoeker. SSL staat voor secure sockets layer.

SSL certificaten worden vaak gebruikt op e-commerce websites en andere sites waar gevoelige informatie wordt verzonden. Wanneer een webbrowser verbinding maakt met een website, kan de browser aan de hand van het SSL-certificaat controleren of hij verbinding maakt met de juiste server en of de verbinding versleuteld is. Dit helpt ervoor te zorgen dat de verzonden informatie niet kan worden onderschept en gelezen door derden.

Een SSL certificaat bevat namelijk een openbare en een geheime sleutel. De openbare sleutel (public key) is voor iedereen beschikbaar en wordt gebruikt om data te coderen die met de geheime sleutel (private key) moet worden gedecodeerd. De geheime sleutel is alleen bekend bij de eigenaar.

Zodra het certificaat op de website is geïnstalleerd, zien bezoekers van de website een hangslotje in de adresbalk van hun webbrowser als ze verbinding maken, wat aangeeft dat de verbinding beveiligd is.

Wat kost een SSL certificaat aanvragen bij Site.nl?

Bij Site.nl vinden we dat veiligheid een topprioriteit moet zijn voor alle website-eigenaren. Daarom voegen we bij elke domeinnaam zonder extra kosten een SSL-certificaat toe indien je kiest voor een van onze optionele pakketten. Dus wanneer je bij ons een domeinnaam koopt middels een van onze optionele pakketten, is het SSL-certificaat volledig inbegrepen. Een SSL certificaat kopen is zo dus niet meer nodig! Of je nu onze webhosting of websitemaker diensten gebruikt, wij zorgen ervoor dat je website altijd beschermd is met een SSL-certificaat.

En als je ooit je https certificaat moet vernieuwen, zorgen wij daar ook voor. Je kunt er dus zeker van zijn dat je website altijd veilig is, zonder dat je zorgen hoeft te maken over een SSL certificaat installeren of aanvragen.

Is een SSL certificaat aanvragen inbegrepen bij mijn domeinnaam?

Als je een domeinnaam met een all-in-one pakket bij Site.nl registreert, krijg je automatisch ook een SSL-certificaat wanneer je kiest voor een van onze optionele pakketten. Dit is slechts een van de vele voordelen van het registreren van je domeinnaam bij ons.

Naast een SSL-certificaat krijg je ook webhosting, e-mail aanmaken en toegang tot onze website- en webshopmaker. Dit alles is bij de prijs van je domeinnaamregistratie inbegrepen indien je kiest voor een van onze optionele pakketten, dus je hoeft je geen zorgen te maken over extra kosten. Met Site.nl kun je er zeker van zijn dat je het beste krijgt voor je geld.

Heb ik een SSL verbinding nodig?

Als je een serieuze website wilt lanceren, dan heb je zeker een SSL certificaat nodig. Bezoekers van je website zullen je website meer vertrouwen geven wanneer je gebruik maakt van een SSL certificaat. Een SSL certificaat laat zien dat je de veiligheid van data serieus neemt en dat je een professionele organisatie bent. Daarnaast waarschuwen sommige webbrowsers de bezoekers van je website indien deze niet met een SSL certificaat beveiligd is.

Heb ik technische kennis nodig voor een SSL verbinding installeren of aanvragen?

Het installeren van een SSL-certificaat lijkt misschien een ingewikkelde taak, maar bij Site.nl maken we het gemakkelijk. Ons automatische proces betekent dat je geen technische kennis nodig hebt om het op te zetten. In een paar klikken ben je klaar om je website met encryptie te beschermen.

Wat als mijn SSL certificaat verloopt?

Een SSL certificaat is altijd voor een beperkte periode geldig. Dus wat als je SSL certificaat verloopt? Onze systemen zijn ontworpen om SSL-certificaten automatisch te vernieuwen, zodat je er geen omkijken naar hebt. Het nieuwe certificaat wordt automatisch geïnstalleerd en je merkt niets van het proces. Zo kun je erop vertrouwen dat je website altijd beschermd is.

Wat voor SSL certificaat krijg ik bij Site.nl?

Bij Site.nl begrijpen we het belang van veiligheid voor zowel onze klanten als hun websitebezoekers. Daarom hebben we besloten om uitsluitend automatische uitgifte van Let's Encrypt domein validatie SSLcertificaten te gebruiken.

Let's Encrypt is een veelgebruikt type certificaat dat de industriestandaard versleuteling voor websites biedt. Met dit type certificaat kun je er zeker van zijn dat je website veilig is en dat de informatie van je bezoekers beschermd is. Bovendien helpt het gebruik van een domein validatie SSL certificaat de zoekmachine ranking van je website te verbeteren, waardoor hij beter zichtbaar wordt voor potentiële klanten.

Question images

Alles-in-één, dus naast SSL beveiliging krijg je ook:

DOMEINNAAM
Jouw visitekaartje op het internet

Alles begint met jouw eigen domeinnaam.

Lees verder
mask
WEBHOSTING
Webhosting van sublieme kwaliteit

Volledige controle, eindeloze mogelijkheden.

Lees verder
mask
PROFESSIONELE E-MAIL
Maak een professionele indruk

E-mailen met je eigen domeinnaam.

Lees verder
mask
WEBSITE MAKEN
In enkele klikken een website of webshop

Gebruiksvriendelijke website en webshop maker.

Lees verder
mask
Heb je ergens vragen over? Mogen wij je helpen?

Onze professionals hebben artikelen en handleidingen geschreven die jou helpen met het beheren van jouw domeinnaam, website en e-mail. Ons helpdeskteam is daarnaast 24/7 bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden of je te helpen met het oplossen van problemen.

Ga naar de helpdesk
Ga naar de helpdesk
Wij zetten onze passie volledig in voor ons werk!

Achter Site.nl zitten mensen net als jij, met passie voor ons werk en met een drang naar perfectie door het vereenvoudigen van ingewikkelde producten zonder in te leveren aan functionaliteit of kwaliteit. Wil jij je aansluiten bij onze familie, of wil je gewoon meer over ons komen te weten?

Over ons
Over ons
Site.nl is geweldig!
Uitstekende beveiliging

Uitstekende beveiliging op serverniveau en SSL (HTTPS) beveiliging mogelijk voor iedere website.

Privacy bescherming

Als Europees bedrijf met uitsluitend servers binnen de EU, conformeren we ons aan strenge privacywetten.

Geweldige support

Onze helpdesk staat klaar om je te helpen als je vragen hebt. Stuur een e-mail of open een chat.

Alles-in-één oplossing

Eén oplossing voor alles wat jij nodig hebt voor een succesvolle online aanwezigheid!

Gemak boven alles

Met één klik beheer je alle diensten. Je kiest zelf wat je wilt gebruiken en hoe je het wilt gebruiken.