De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Site logo
  Welkom bij Site.nl, waar we altijd op zoek zijn naar de beste deals voor onze klanten! En nu hebben we een speciale aanbieding alleen deze maand: registreer één .nl domeinnaam voor slechts € 1,00 en krijg ons alles-in-één pakket erbij cadeau! Hoe cool is dat? Gebruik de kortingscode op de betaalpagina en geniet van jouw nieuwe online avontuur.
  Wat is er nog meer inbegrepen bij je domeinnaam

  Domeinnaam
  Domeinnaam
  SSL beveiliging
  SSL beveiliging
  E-mail adressen
  E-mail adressen
  Websitebouwer
  Websitebouwer

  Je website hosten bij Site.nl. Lees waarom wij de beste en snelste webhosting bieden!

  Bij Site.nl is snelle webhosting inbegrepen bij iedere domeinnaam. Je hoeft niet te kiezen tussen webhostingpakketten, maar krijgt een compleet webhosting Nederland pakket. Bekijk waarom onze snelle webhosting de allerbeste keuze is voor jouw website hosting!

  Onbeperkte SSD opslag
  Onbeperkte SSD opslag
  Lees verder
  Onbeperkt dataverkeer
  Onbeperkt dataverkeer
  Lees verder
  99,95% uptime garantie
  99,95% uptime garantie
  Lees verder
  One-click script installaties
  One-click script installaties
  Lees verder
  Alle PHP versies
  Alle PHP versies
  Lees verder
  DirectAdmin controlepaneel
  DirectAdmin controlepaneel
  Lees verder
  FTP, FTPS en SSH toegang
  FTP, FTPS en SSH toegang
  Lees verder
  Bekijk alles
  Voordeel 0 van 15

  MAAK GEBRUIK VAN ONZE BETROUWBARE WEBSITE HOSTING

  Onze uitgebreide features en goede webhosting verzekeren jou van online succes

  Razendsnel jouw website hosten met onze goedkope webhosting

  Bij Site.nl begrijpen we dat het vinden van goedkope hosting en de beste hosting pakket een moeilijk en tijdrovend proces kan zijn. Er zijn zoveel verschillende opties, en het kan moeilijk zijn om te weten welke voor jou de juiste is. Daarom bieden wij een eenvoudige oplossing: de beste webhosting is inbegrepen bij elk domein dat je bij ons registreert.

  Je hoeft je geen zorgen te maken over het kiezen tussen verschillende hosting pakketten of proberen uit te zoeken welke het beste bij je behoeften past. Met Site.nl kun je erop vertrouwen dat je de best mogelijke service krijgt voor een prima prijs. Geniet van de gemoedsrust die je krijgt als je weet dat je de beste webhosting krijgt die er is.

  DE BESTE WEBHOSTING IN NEDERLAND, INBEGREPEN BIJ JE DOMEINNAMEN

  Onze unieke website hosting is compleet en toch eenvoudig

  Goedkope webhosting en toch hoogwaardig met de nieuwste technieken

  Goedkoop website hosten en je website supersnel? Ons webhosting platform is de perfecte oplossing voor websites van elke grootte. We bieden onbeperkt dataverkeer, schijfruimte en MySQL databases, zodat je je kunt concentreren op het bouwen en runnen van je website.

  We maken automatische back-ups op meerdere datacenter locaties, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over het verlies van gegevens.

  Onze shared hosting is eenvoudig te gebruiken, dus je kunt meteen aan de slag. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons unieke shared hosting platform en hoe het jou ten goede kan komen.

  Veelgestelde vragen over webhosting

  Wat is webhosting of website hosting?

  Webhosting is een dienst die jou in staat stelt om informatie, afbeeldingen en andere inhoud op te slaan en deze vervolgens via een website beschikbaar te stellen. Webhosting heb je nodig om een website op het internet bereikbaar te maken. Met webhosting wordt altijd shared hosting bedoeld, waarbij je met meerdere websites een server deelt.

  Vergelijk webhosting met jouw woning. Je domeinnaam verwijst mensen naar je website, zoals je huisadres mensen verwijst naar je woning. Webhosting is echter zoals de woning zelf, hier staan al je spullen opgeslagen en hier komen bezoekers echt binnen en kun je met ze interacteren.

  Webhosting huur je normaal gesproken als een los pakket, maar dat vinden wij alleen maar verwarrend. Daarom is bij Site.nl webhosting inbegrepen bij iedere domeinnaam. Je betaalt bij ons dus alleen voor je domein.

  Goedkope webhosting: Wat kost website hosten bij Site.nl?

  Bij Site.nl zijn alle diensten inbegrepen bij iedere domeinnaam. Dus ook webhosting. Je activeert webhosting heel gemakkelijk via je dashboard. Je betaalt bij Site.nl alleen voor jouw domeinnaam, webhosting is onderdeel van ons alles-in-één pakket dat inbegrepen is bij ieder domein. Daarom is webhosting goedkoop bij Site.nl!

  Is webhosting inbegrepen bij mijn domeinnaam?

  Ja, dat klopt. Webhosting is inbegrepen bij je domeinnaam. Net als: onbeperkt e-mailadressen aanmaken en gratis SSL certificaten. Zelf gemakkelijk je website maken? Dat kan met onze website- en webshopbouwer. Al deze diensten zijn inbegrepen bij je domeinnaam. Je betaalt dus alleen voor je domeinnaam en niets voor je website hosting.

  Webhosting Nederland: Heb ik webhosting nodig?

  Dat hangt ervan af wat je van plan bent te doen met je domeinnaam. Wil je bijvoorbeeld een Wordpress, Joomla, Drupal of andere CMS draaien? Dan heb je webhosting nodig. Wil je een eigen development omgeving bouwen die je verbindt met Git? Dan heb je ook webhosting nodig! Ben je echter van plan om gebruik te maken van onze website maker, waarmee je gemakkelijk je eigen website in elkaar klikt? Dan heb je geen webhosting nodig. Ga je alleen maar e-mailen met je domeinnaam? Ook dan heb je geen webhosting nodig.

  Gelukkig kun je bij Site.nl zelf kiezen wat je activeert voor je domeinnaam. Alle diensten zijn inbegrepen bij iedere domeinnaam. Webhosting vereist vaak wel een klein beetje meer technische kennis dan onze websitebouwer.

  Wil je op een later moment toch liever onze websitebouwer gebruiken in plaats van het webhostingpakket? Dat heb je zo geregeld, uiteraard zonder extra kosten, want beiden zijn inbegrepen in ons alles-in-één pakket.

  Wat zit er in een webhosting pakket?

  Bij het webhostingpakket van Site.nl krijg je onbeperkt databases, onbeperkt dataverkeer, onbeperkt SSD opslag, onbeperkt e-mailadressen en gratis SSL certificaten op zeer snelle servers.

  Welke PHP versie? Wij draaien alle PHP versies! Dagelijks maken wij een back-up van je gegevens. Inclusief FTP, FTPS en SSH toegang. Wordpress hosting, Joomla hosting, Drupal hosting, of iets anders installeren in je hosting pakket? Wij bieden honderden one-click installaties aan. Zo heb je dus niet eens meer technische kennis nodig om aan de slag te gaan met Wordpress.

  Je webhostingpakket upgraden? Er bestaat geen beter webhostingpakket. Daarom hoef je bij ons ook niet te kiezen tussen allerlei webhosting pakketten. WordPress site hosting en Joomla hosting zijn beide gewoon inbegrepen. We zullen je niet vragen achteraf allerlei extra kosten te maken. Ons unieke alles-in-één oplossing omvat alles wat je nodig hebt om een groot succes te maken van je website, applicatie en webhosting.

  Wat is er bijzonder aan het webhostingpakket van Site.nl?

  Site.nl biedt een unieke alles-in-één oplossing aan voor domeinnamen, waarbij je alleen betaalt voor je eigen domeinnaam. Zeer goede web hosting is inbegrepen bij jouw domeinnamen.

  Je hoeft je geen zorgen te maken over dingen als je totale opslag, je hebt bij ons namelijk onbeperkt SSD opslag en onbeperkt dataverkeer. Een gratis SSL certificaat is ook inbegrepen en kun je met een klik installeren. E-mailadres of database aanmaken: beiden onbeperkt!

  Ons intuïtieve dashboard maakt het gemakkelijk alles te regelen, zonder dat je technische kennis nodig hebt.

  Hoe zit het met de helpdesk van Site.nl?

  Onze helpdesk is 24/7 bereikbaar via chat en per e-mail. We hebben veel artikelen en handleidingen geschreven die jou wegwijs maken, maar mocht je er toch niet uitkomen, dan kun je altijd in contact treden door een chat te openen of een e-mail te sturen. Onze professionele en vriendelijke medewerkers helpen je graag met eventuele vragen die je hebt. We hosten vele tevreden klanten en wij zetten ons in om ook van jouw website online een succes te maken.

  Question images

  Alles-in-één, dus naast webhosting krijg je ook:

  DOMEINNAAM
  Jouw visitekaartje op het internet

  Alles begint met jouw eigen domeinnaam.

  Lees verder
  mask
  SSL (HTTPS) BEVEILIGING
  Veilige verbinding met jouw website

  SSL beveiliging, ongeacht hoe je je website bouwt.

  Lees verder
  mask
  PROFESSIONELE E-MAIL
  Maak een professionele indruk

  E-mailen met je eigen domeinnaam.

  Lees verder
  mask
  WEBSITE MAKEN
  In enkele klikken een website of webshop

  Gebruiksvriendelijke website en webshop maker.

  Lees verder
  mask
  Heb je ergens vragen over? Mogen wij je helpen?

  Onze professionals hebben artikelen en handleidingen geschreven die jou helpen met het beheren van jouw domeinnaam, website en e-mail. Ons helpdeskteam is daarnaast 24/7 bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden of je te helpen met het oplossen van problemen.

  Ga naar de helpdesk
  Ga naar de helpdesk
  Wij zetten onze passie volledig in voor ons werk!

  Achter Site.nl zitten mensen net als jij, met passie voor ons werk en met een drang naar perfectie door het vereenvoudigen van ingewikkelde producten zonder in te leveren aan functionaliteit of kwaliteit. Wil jij je aansluiten bij onze familie, of wil je gewoon meer over ons komen te weten?

  Over ons
  Over ons
  Site.nl is geweldig!
  Uitstekende beveiliging

  Uitstekende beveiliging op serverniveau en SSL (HTTPS) beveiliging inbegrepen voor iedere website.

  Privacy bescherming

  Als Europees bedrijf met uitsluitend servers binnen de EU, conformeren we ons aan strenge privacywetten.

  Geweldige support

  Onze helpdesk staat klaar om je te helpen als je vragen hebt. Stuur een e-mail of open een chat.

  Alles-in-één oplossing

  Één oplossing waarbij alles inbegrepen is wat jij nodig hebt voor een succesvolle online aanwezigheid!

  Gemak boven alles

  Met één klik met je muis kun je alle diensten beheren. Zelf kiezen wat je wilt gebruiken en hoe je het wilt gebruiken.