De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Nu betalen
  Wat is er nog meer inbegrepen bij jouw domeinnaam?
  Domeinnaam
  Domeinnaam
  Webhosting
  Webhosting
  SSL beveiliging
  SSL beveiliging
  E-mailadressen
  E-mailadressen

  Zelf een website maken, iedereen kan het met onze websitebouwer!

  Benefit 0 of 0
  Wij denken aan jouw gemak
  Laat je creativiteit bloeien met onze drag and drop websitebouwer
  De mogelijkheden zijn eindeloos

  Met onze drag and drop websitebouwer is het enige wat je nog nodig hebt je eigen creativiteit! En ook als dat ontbreekt zal onze innovatieve websitebouwer je een handje helpen met allerlei ideeën.

  Wij denken aan jouw succes
  Een website die makkelijk gevonden kan worden op alle apparaten
  Maximaal bereik, maximaal succes

  Onze websitebouwer zorgt er niet alleen voor dat je een mooie website bouwt, maar ook dat je website er op alle apparaten goed uit ziet. Het maakt niet uit of bezoekers hun computer, tablet of telefoon gebruiken.

  Wij denken aan jouw mogelijkheden
  Een webshop bouwen is nog nooit eerder zo makkelijk geweest
  Benut alle mogelijkheden van online

  Je website omtoveren tot een webshop is zó gedaan in onze websitebouwer! Hetzelfde geldt voor producten toevoegen en je voorraad bijhouden. Betalingen kun je ontvangen via iDEAL, Bancontact, Sofort, Klarna, PayPal en creditcard.

  Veelgestelde vragen

  Wat kan ik doen met de websitebouwer?

  Met de websitebouwer maak je heel gemakkelijk een professionele website. Je klikt deze letterlijk zelf in elkaar. Het is net zo makkelijk als het schrijven van een brief. De websitebouwer heeft alle functionaliteiten die je nodig hebt om een moderne en gebruiksvriendelijke website te bouwen die goed werkt op zowel mobiele schermen als op laptops en computers. Je kunt altijd zelf pagina's toevoegen en teksten en afbeeldingen wijzigen.

  Wat kost de websitebouwer?

  Bij Site.nl zijn alle diensten inbegrepen bij iedere domeinnaam. Dus ook onze website- en webshopbouwer. Je kunt dit heel gemakkelijk aanzetten voor je domeinnaam. Je betaalt hier helemaal niks extra's voor.

  Is de websitebouwer inbegrepen bij mijn domeinnaam?

  Ja dat klopt! De websitebouwer is inbegrepen bij iedere domeinnaam die bij Site.nl geregistreerd is. Bij Site.nl is er trouwens nog veel meer inbegrepen bij je domeinnaam, bijvoorbeeld: webhosting, e-mail en SSL beveiliging. Je hoeft hier niet extra voor te betalen.

  Kan ik ook webshops maken met de websitebouwer?

  Dat kan zeker! Je kunt heel gemakkelijk een webshop toevoegen aan je website. Hierbij een opsomming van enkele krachtige webshop functionaliteiten: voorraadbeheer met alerts, webshop statistieken (data is power!), productvarianten, geautomatiseerde en online betaalmethodes (iDeal, PayPal, Bancontact, creditcard) en kortingscodes voor je klanten. En ook hier heb je helemaal geen technische kennis voor nodig!

  Kan ik een website of webshop bouwen zonder het hebben van technische kennis?

  Als jij kunt klikken met je muis, dan kan je ook een website bouwen! Het fijne aan zelf een website bouwen is het feit dat jij bepaalt wat voor website het gaat worden! Jij bepaalt de uitstraling en welke informatie er op jouw website staat. Aanpassingen nodig aan je website? Ook dat doe je gemakkelijk en snel helemaal zelf! Zo ben jij veel sneller dan je concurrentie.

  Uit hoeveel verschillende designs kan ik kiezen?

  Ontelbaar veel designs! Wij maken namelijk gebruik van een heel innovatief systeem: Jij geeft aan wat voor website je wilt bouwen, onze website bouwer schotelt je dan de beste designs voor. Vervolgens kies jij zelf welke design het beste bij jouw bedrijf of idee past. Daarna kun je het tot in de details aanpassen, je kan het zo gek maken als je wilt!

  Question images

  Alles-in-één, dus naast de websitebouwer krijg je ook:

  DOMEINNAAM
  Jouw visitekaartje op het internet

  Alles begint met jouw eigen domeinnaam.

  Lees verder
  WEBHOSTING
  Webhosting van sublieme kwaliteit

  Volledige controle, eindeloze mogelijkheden.

  Lees verder
  PROFESSIONELE E-MAIL
  Maak een professionele indruk

  E-mailen met je eigen domeinnaam.

  Lees verder
  SSL (HTTPS) BEVEILIGING
  Veilige verbinding met jouw website

  SSL beveiliging, ongeacht hoe je je website bouwt.

  Lees verder
  Heb je ergens vragen over? Mogen wij je helpen?

  Onze professionals hebben artikelen en handleidingen geschreven die jou helpen met het beheren van jouw domeinnaam, website en e-mail. Ons helpdeskteam is daarnaast 24/7 bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden of je te helpen met het oplossen van problemen.

  Ga naar de helpdesk
  Wij zetten onze passie volledig in voor ons werk!

  Achter Site.nl zitten mensen net als jij, met passie voor ons werk en met een drang naar perfectie door het vereenvoudigen van ingewikkelde producten zonder in te leveren aan functionaliteit of kwaliteit. Wil jij je aansluiten bij onze familie, of wil je gewoon meer over ons komen te weten?

  Over ons
  Site.nl is geweldig!