Waar hoge kwaliteit en lage prijzen samenkomen
globe
Terug naar Nieuws
Bespaar 50% op onze nieuwe websitebouwer pakketten

Je hebt misschien al gemerkt dat we nu aparte websitebouwer en webhosting pakketten aanbieden. Voorheen waren deze diensten gebundeld, wat onze flexibiliteit beperkte. Door ze te scheiden, kunnen we nu meer op maat gemaakte functies aanbieden voor zowel onze hosting- als websitebouwer klanten.

Om de lancering van onze nieuwe websitebouwer pakketten te vieren, bieden we een 50% korting op alle nieuwe websitebouwer aankopen gedurende oktober. Deze aanbieding geldt voor het eerste jaar van elk websitebouwer pakket, wat je een geweldige kans geeft om je ideeën tot leven te brengen voor de helft van de prijs.

We zijn toegewijd aan het bieden van de best mogelijke ervaring voor zowel webhosting als websitebouwen.

De korting krijgen is eenvoudig: kies het websitebouwer pakket dat het beste bij je past, en voer de kortingscode BUILD-YOUR-WEBSITE in bij het afrekenen om 50% korting te krijgen.

Als je nog niet bekend bent met onze websitebouwer, waarom probeer je het niet eens? Bezoek onze websitebouwer pagina en vraag een gratis demo aan om alle krachtige functies te verkennen die het biedt. Het is een geweldige manier om te zien hoe gemakkelijk je een prachtige website kunt maken.

Deze aanbieding is alleen beschikbaar in oktober. Overweeg om nu met je website te beginnen om te profiteren van de korting.

Dit artikel is onderdeel van de collectie
#SiteNieuws

Deel het!

Klaar om jouw domein te zoeken?

Andere artikelen van ons