De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Nieuws
Gratis websiteverhuisservice voor Zilver- en Zakelijke abonnementen

We zijn erg verheugd om je te informeren over onze nieuwe service: 'gratis websiteverhuisservice'. Deze service is beschikbaar voor iedereen die kiest voor onze zilver en zakelijke abonnementen. We weten dat het verhuizen van een website best moeilijk en verwarrend kan zijn, maar maak je geen zorgen: ons team staat klaar om je te helpen.

Als je je aansluit bij Site.nl, zal ons supportteam de verhuizing van jouw website voor je regelen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de lastige zaken omtrent het verhuizen van je site; wij regelen alles. Dit betekent dat je je kunt concentreren op jouw bedrijf, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw website soepel overgaat naar Site.nl.

We zijn altijd bezig om dingen makkelijker en beter te maken voor onze klanten. Met deze nieuwe service willen we de overstap naar Site.nl zo eenvoudig mogelijk maken. Kies voor ons abonnement 'Zilver' of 'Zakelijk', en geniet van een eenvoudige overgang naar Site.nl.

Uitdagingen bij websiteverhuizingen

Een website verplaatsen naar een nieuwe webhostingprovider kan echt ingewikkeld zijn. Bij Site.nl hebben we veel mensen gezien die zich hier zorgen over maken. Ze zijn bang om fouten te maken of hun website te beschadigen. Dit komt doordat het verplaatsen van een website veel stappen omvat die lastig kunnen zijn en veel tijd in beslag nemen.

Sommige van onze klanten hebben moeilijke momenten meegemaakt bij het verhuizen van hun websites. Ze maken zich zorgen over het verliezen van belangrijke informatie op hun site of dat de site niet goed werkt na de verhuizing. Dit is begrijpelijk, want als er iets misgaat, kan dat een groot probleem zijn.

Ook weten we dat veel mensen bij hun huidige webhost blijven, ook al is het te duur of van slechte kwaliteit, simpelweg omdat ze bang zijn voor de verhuizing. Iedereen zou de kans moeten hebben om een fijne webhostingservice te gebruiken die niet duur is.

Daarom willen we bij Site.nl helpen. We werken er hard aan om de beste voordelige webhostingprovider te zijn. We willen dat iedereen kan genieten van onze lage tarieven en geweldige service. Onze nieuwe service 'gratis websiteverhuisservice' maakt het verhuizen van jouw website gemakkelijk en veilig. Met deze service nemen wij alles voor je uit handen, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de moeilijke delen. Wij zijn hier om ervoor te zorgen dat jouw overgang naar Site.nl soepel en probleemloos verloopt.

Onze service 'gratis websiteverhuisservice' begrijpen

Bij Site.nl weten we dat het verhuizen van een website een grote taak kan zijn. Daarom bieden we onze service 'gratis websiteverhuisservice' aan om het je gemakkelijker te maken. Ons team heeft ervaring met het dagelijks verhuizen van websites, dus we kunnen jouw verhuizing soepel en snel afhandelen.

Hier is een eenvoudig stappenplan over hoe je onze gratis verhuisservice gebruikt:

  1. Stuur ons een e-mail: Neem contact op met onze helpdesk per e-mail. Dit is jouw eerste stap in het starten van het overdrachtsproces.
  2. Geef essentiële informatie: Zorg ervoor dat je in jouw e-mail het volgende opneemt: De URL van de website die je wilt verhuizen. Je huidige FTP-inloggegevens (oude server) – hiermee kunnen we jouw website verhuizen. Het type website dat je hebt (zoals WordPress, Joomla, Drupal, of iets anders). Alle andere inloginformatie van de website. En ook alle speciale details of instructies die we over jouw website moeten weten.
  3. Vertel ons waarheen te verhuizen: Laat ons weten waar je jouw website naartoe wilt laten overdragen. Dit wordt de nieuwe thuisbasis voor jouw website op onze servers.
  4. Voeg je support pincode toe: Voeg voor de veiligheid jouw support pincode toe in de e-mail. Je kunt deze pincode vinden op de helpdeskpagina in je Site.nl-dashboard. Deze pin helpt ons jouw identiteit te verifiëren en jouw informatie te beschermen.

Dat is alles! Zodra we alle informatie hebben, zal ons team beginnen met het verhuizen van jouw website. We regelen alle technische details en zorgen ervoor dat jouw website veilig en efficiënt wordt overgezet naar zijn nieuwe thuisbasis bij Site.nl.

Onthoud, deze service is volledig gratis voor onze zilver en zakelijke abonnementhouders. Het is onze manier om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van hoogwaardige webhosting zonder de stress en moeite van het zelf verhuizen van een website.

Beperkingen van de 'gratis websiteverhuisservice'

Hoewel we ons inzetten om de best mogelijke service te bieden aan al onze klanten, is het belangrijk op te merken dat onze 'gratis websiteverhuisservice' bepaalde beperkingen heeft.

  • Gebruikers van het Basisabonnement: Onze 'gratis websiteverhuisservice' is een speciale functie die exclusief wordt aangeboden aan onze zilver en zakelijke abonnees. We begrijpen dat onze gebruikers van het basisabonnement ook hulp nodig kunnen hebben bij het verhuizen van websites. Hoewel deze service niet is inbegrepen in het basisabonnement, adviseren we gebruikers aan om te overwegen te upgraden naar onze zilver of zakelijke abonnementen om van deze en vele andere premiumfuncties te profiteren.
  • Gebruikers van de websitebouwer-tool: Voor degenen die hun websites hebben gemaakt met onze websitebouwer-tool, is de 'gratis websiteverhuisservice' niet van toepassing. De reden is dat websites die met onze tool zijn gebouwd specifiek zijn afgestemd op onze hostingomgeving. Hierdoor zijn ze niet compatibel met externe verhuizingen. Echter, deze gebruikers kunnen genieten van het gemak en de functionaliteit van onze websitebouwtool, die is ontworpen om moeiteloos websites te creëren en te beheren binnen het Site.nl-ecosysteem.
  • Verhuisbeperking: We verhuizen maximaal 5 websites per abonnement. Als je meer dan vijf websites wilt verhuizen, neem dan contact met ons op om de details te bespreken. We zullen mogelijk een vergoeding vragen voor het verhuizen van extra websites. Dit beleid is er om het eerlijk te houden en een hoogwaardige service voor al onze klanten te garanderen.

Zet de stap: Migreer naar Site.nl voor superieure service en kwaliteit

De beslissing nemen om je website te migreren kan een grote stap zijn, maar met Site.nl is het een stap richting betere service, kwaliteit en lagere prijzen. Onze 'gratis websiteverhuisservice' is ontworpen om deze overstap soepel en zorgeloos te maken. Door te kiezen voor Site.nl, verhuis je niet alleen jouw website; je zult ook upgraden naar een veel betere webhostingervaring.

Dit artikel is onderdeel van de collectie
#SiteNieuws

Deel het!

Klaar om jouw domein te zoeken?

Andere artikelen van ons