De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Nieuws
Grote lenteverkoop bij Site.nl!

De lente is er en alles komt weer tot leven; de bomen zijn groen, bloemen verschijnen en de dieren zijn weer volop actief. De lente is een levendige tijd en een geweldig moment om je online project of bedrijf met ons te starten of te laten groeien.

Bekijk onze speciale aanbiedingen:

Voor nieuwe klanten

Ben je nieuw bij Site.nl? Dan hebben we een speciale verrassing voor je! Gebruik de kortingscode LENTE-GRATIS-NL-DOMEIN en je ontvangt gratis een .NL domein voor één jaar. Dit is alleen voor nieuwe klanten en voor nieuwe domeinen (geen overdrachten).

Voor onze huidige klanten

Als je al klant bij Site.nl bent, dan hebben we voor jou ook iets! Gebruik de kortingscode LENTE-40-PROCENT-KORTING-UPGRADE en je bespaart 40% wanneer je overstapt naar een hoger abonnement. Dit is perfect als je wilt dat je website supersnel werkt met onze nieuwste functie, Redis Object Caching, dat alleen beschikbaar is voor onze hogere abonnementen op onze nieuwste servers.

Meer domeinen, meer plezier

Wil je meer .NL domeinen? Gebruik de kortingscode LENTE-50-KORTING-NL-DOMEINEN om nieuwe .NL domeinnamen te registreren of bestaande .NL domeinen over te zetten voor de helft van de prijs. Je kunt deze code drie keer gebruiken om een eenjarige registratie of overdracht van .NL domeinen met 50% korting te krijgen.

Doe mee met de pret!

De lente is een tijd voor een nieuw begin en grote dromen. Laat ons jouw online ideeën tot leven brengen met onze speciale lentedeals. Bezoek onze website en ga aan de slag!

Onthoud dat deze aanbieding eindigt op 15 april 2024, dus wacht niet te lang om deze geweldige kortingen te pakken!

Dit artikel is onderdeel van de collectie
#SiteNieuws

Deel het!

Klaar om jouw domein te zoeken?

Andere artikelen van ons