Waar hoge kwaliteit en lage prijzen samenkomen
globe
E-mail feedback

E-mail feedback

Verificatie codes door traagheid mail onbruikbaar

E-mail feedback
User Name
29-07-2024 12:28
Verificatie codes door traagheid mail onbruikbaar
Wanneer men gebruik maakt van diensten die een code sturen als extra verificatie merkt men dat deze code’s meestal verlopen zijn omdat deze te laat in de mailbox arriveren. Ik heb dit ook getest met andere mailproviders en dat gaat wel goed.
Site.nl
29-07-2024 15:32

Goedemiddag,

Dat klinkt vervelend en zou niet mogen gebeuren!

Gebruik je onze webmail om je e-mails op te halen? Zo niet, zou je kunnen testen of de webmail je nieuwe e-mails wel op tijd weergeeft?

Als je een e-mailclient gebruikt, zoals Apple Mail, Gmail, Outlook, etc., houd er dan rekening mee dat sommige clients vereisen dat je handmatig aangeeft dat de e-mails opgehaald moeten worden. Anders worden de e-mails mogelijk pas op vaste intervallen opgehaald.

Bedankt!

User Name
29-07-2024 17:31
Ik blijf handmatig de mail ophalen maar het duurt echt veel te lang
User Name
29-07-2024 17:35
Met dezelfde Apple mailclient de verificatie codes naar mijn KPN mail laten sturen werkt prima is binnen enkele minuten binnen
Site.nl
29-07-2024 17:42

Ik maak hieruit op dat je niet gebruik maakt van de webmail. Kun je het eens proberen met onze webmail? Gaat het dan wel snel genoeg voor je?

https://mail.site.eu

Site.nl
01-08-2024 17:42

Ik heb hier niks meer over gehoord, ik vermoed dat je dus wellicht geen hulp meer nodig hebt hiermee?

De reden dat ik je vraag om te checken of het via de webmail wel snel genoeg gaat, is omdat we dan weten of het aan je instellingen van je mail client ligt, of aan onze mailserver.

Het ontvangen van email zou in ieder geval heel snel moeten gaan. Onze spamfilters handelen emails binnen enkele seconden af.

Als je verder nog hulp hierbij nodig hebt dan horen we dat graag.