De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Helpdesk
Externe domeinnamen toevoegen aan je Site.nl Dashboard

Bij Site.nl geloven we in de vrijheid om je domeinnamen te registreren waar je maar wilt. Of je ervoor kiest om ze bij ons of elders te registreren, we zijn altijd blij om je website en e-mail te hosten!

Door een externe domeinnaam toe te voegen aan je Site.nl dashboard, kun je deze koppelen aan een all-in-one pakket en profiteren van onze e-mail-, webhosting- en websitebuilder-diensten.

Als je wilt, kun je de DNS-records van je externe domeinnaam direct vanaf je Site.nl dashboard beheren. Dit is echter geheel optioneel. Als je je DNS-records elders wilt beheren, voorzien we je van de nodige DNS-records voor je domeinnaam. Daarna kun je deze records aanmaken waar je ook je domeinnaam beheert, zodat alle gekoppelde diensten naadloos werken.

Stap-voor-stap gids: Een externe domeinnaam toevoegen aan je Site.nl Dashboard

  1. Log in op je Site.nl dashboard en ga naar de zijbalk met je pakketten en domeinnamen.
  2. Scroll naar de onderkant van de zijbalk en klik op de gele knop "Domeinnamen toevoegen".
  3. Op de volgende pagina zie je een knop speciaal voor het toevoegen van externe domeinnamen aan je Site.nl dashboard. Klik op deze knop en volg de gegeven stappen om het proces af te ronden.

Dat is alles! Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je gemakkelijk je externe domeinnamen toevoegen aan je Site.nl dashboard en beginnen met genieten van onze hostingdiensten.

Klaar om jouw domein te zoeken?

Niet het antwoord gevonden dat je zocht?

Vergeet niet dat je altijd kunt chatten met één van onze professionele medewerkers!

Nieuwe artikelen toegevoegd