Waar hoge kwaliteit en lage prijzen samenkomen
globe
Terug naar Nieuws
Affiliate 2.0: Meer functies, meer winst

We zijn verheugd om belangrijke verbeteringen aan ons affiliate-programma aan te kondigen. Deze zijn ontworpen om onze partners meer flexibiliteit, transparantie en inkomsten te bieden. Deze verbeteringen weerspiegelen onze toewijding om een vruchtbare samenwerking met onze affiliates op te bouwen en hun inspanningen bij het promoten van onze diensten te belonen.

Bezoek vandaag nog je affiliate-dashboard om alle nieuwe functies te ontdekken!

Flexibele verdienmodellen

Een van de grootste veranderingen is de introductie van twee verschillende verdienmodellen, waardoor affiliates de optie kunnen kiezen die het beste bij hun strategie past:

1. Eenmalige verdienste: Affiliates kunnen kiezen voor een eenvoudige €10 eenmalige betaling voor elke verwezen betalende klant, ongeacht het aankoopbedrag. Dit model is ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan een eenvoudige, voorspelbare verdienstructuur.

2. Doorlopende commissie: Voor degenen die op zoek zijn naar het opbouwen van waarde op lange termijn, bieden we nu een commissie van 25% op alle aankopen van klanten (exclusief domeinnamen) en daaropvolgende verlengingen of upgrades. Met dit model kunnen affiliates profiteren van inkomsten die steeds meer worden naarmate hun klantenbestand groeit en evolueert.

Wacht niet - begin vandaag nog met het gebruik van ons verbeterde affiliate-programma en verhoog je website-inkomsten!

Aanpasbare affiliate-links

We hebben het voor affiliates mogelijk gemaakt om memorabele affiliate-links te maken. Hoewel er standaard nog steeds een willekeurig gegenereerde affiliate-ID wordt verstrekt, kunnen partners nu hun link aanpassen met hun websitenaam of merk, waardoor herkenning en vertrouwen bij potentiële klanten wordt verbeterd.

Verbeterde prestatie-tracking

Om affiliates te helpen hun strategieën te optimaliseren, hebben we een uitgebreide grafiek geïntroduceerd op het dashboard van het affiliate-programma. Deze visuele tool toont het totale aantal klikken, unieke klikken en gebruikersregistraties, wat waardevolle inzichten biedt in verkeer en conversieratio's.

Gedetailleerde gebruikersstatistieken

Voor degenen die het doorlopende commissiemodel gebruiken, bieden we nu diepgaande statistieken voor elke verwezen klant. Affiliates kunnen registratiedatums, gekochte producttypes en totale aankoopbedragen bekijken. Deze gedetailleerde gegevens stellen partners in staat hun promotie-inspanningen af te stemmen op het gedrag en de voorkeuren van klanten.

Groei samen met ons

Deze verbeteringen vertegenwoordigen onze toewijding om onze affiliates in staat te stellen te groeien. Veel websites maken al gebruik van ons affiliate-programma om een aanzienlijk inkomen te genereren. We nodigen je uit om je bij hen aan te sluiten en samen met ons te groeien. Bezoek vandaag nog je affiliate-dashboard!

Dit artikel is onderdeel van de collectie
#SiteNieuws

Deel het!

Klaar om jouw domein te zoeken?

Andere artikelen van ons