Waar hoge kwaliteit en lage prijzen samenkomen
globe
Terug naar Nieuws
De nieuwste verbeteringen van Site.nl binnen handbereik

Bij Site.nl zijn we altijd op zoek naar manieren om te verbeteren. Ons doel is simpel: jou betere producten aanbieden tegen lage prijzen. We weten dat kwaliteit en betaalbaarheid allebei belangrijk zijn voor onze klanten, dus we werken constant aan de juiste balans. Of het nu gaat om het verfijnen van onze website en dashboard, het verbeteren van onze processen, of het vinden van betere leveranciers, we zetten ons in voor kleine maar betekenisvolle verbeteringen.

Hier is een lijst met functies die we net hebben gelanceerd!

We zijn blij om onze nieuwste verbeteringen met je te delen. Deze nieuwe functies zijn ontworpen om je ervaring op Site.nl te verbeteren en nog meer waarde te bieden voor onze klanten.

Nieuwe statistieken op de e-mailbeheerpagina

Op de e-mailbeheerpagina van je domeinnaam kun je nu gemakkelijk zien hoeveel opslagruimte je e-mailadressen gebruiken en hoeveel e-mails je in totaal per dag hebt verstuurd. Deze nieuwe statistieken geven je een snel overzicht van je e-mailactiviteit.

Verbeterde productoverzichtstabellen

We hebben de tabellen die een overzicht geven van je domeinnamen en pakketten verbeterd. Je kunt deze tabellen nu aanpassen door eenvoudig kolommen met extra informatie toe te voegen. Daarnaast hebben we een nieuwe sorteerfunctie geïntroduceerd waarmee je je producten kunt ordenen op elke kolom die je kiest, zodat je sneller de informatie vindt die je nodig hebt.

Bulkproductbeheer

We begrijpen dat het beheren van meerdere producten afzonderlijk tijdrovend kan zijn. Daarom hebben we bulkproductbeheertools geïntroduceerd. Zo werkt het:

  1. Selecteer de producten die je wilt wijzigen in je zijbalk.
  2. Kies de actie die je op alle geselecteerde producten wilt toepassen.

Momenteel hebben we 'Nameservers wijzigen' geïmplementeerd als eerste bulkbeheeroptie. We zijn blij te kunnen aankondigen dat we in de nabije toekomst nog veel meer opties zullen toevoegen om je productbeheer nog verder te stroomlijnen.

Ons doel is simpel: jou betere producten aanbieden tegen lage prijzen.

Zoek meerdere domeinnamen tegelijkertijd

We hebben het proces van het controleren van meerdere domeinnamen tegelijk vereenvoudigd. Dit kun je doen:

  1. Plak een lijst met domeinnamen in onze website.
  2. We controleren snel de status van elk domein en tonen deze.
  3. Op basis van de resultaten kun je eenvoudig domeinnaamregistraties of domeinnaamverhuizingen bestellen.

Deze nieuwe functie bespaart je tijd en moeite, vooral wanneer je meerdere domeinen beheert of aanschaft.

DNSSEC en privacybescherming in- of uitschakelen met één klik

We hebben het proces van het beheren van de beveiligings- en privacyfuncties van je domein vereenvoudigd. Nu kun je zowel DNSSEC als privacybescherming voor je domeinnaam met slechts één klik in- of uitschakelen. Deze gestroomlijnde aanpak bespaart je tijd en maakt het gemakkelijker om de instellingen van je domein te beheren.

Kies Site.nl voor het beste domeinnaam- en hostingplatform

Innovatie is geen eenmalige gebeurtenis, maar een voortdurende toewijding. We zijn vastbesloten om onze diensten continu te verbeteren en elke week nieuwe functies te introduceren. Door te kiezen voor Site.nl krijg je niet alleen de tools die je vandaag nodig hebt, maar investeer je ook in een platform dat meegroeit met je toekomstige behoeften.

Word lid van Site.nl en ervaar het verschil!

Ontdek waarom zoveel klanten Site.nl vertrouwen en verkiezen voor hun domeinbehoeften.

We bieden nieuwe klanten een speciaal welkom: Gebruik kortingscode WELCOME2SITE om € 2 korting te krijgen op je eerste domeinnaamregistratie of -verhuizing. Met onze .EU en .DE domeinen die al geprijsd zijn op een ongelooflijke € 1,99, kun je nu een domeinnaam gratis krijgen!

Of pas de korting toe op elke andere domeinextensie naar keuze. Let op: Dit aanbod is exclusief voor nieuwe klanten en is alleen geldig voor je eerste aankoop. Aanbieding eindigt: 15 november 2024.

Dit artikel is onderdeel van de collectie
#SiteNieuws

Deel het!

Klaar om jouw domein te zoeken?

Andere artikelen van ons