De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Nieuws
Waarom e-mailen met je domeinnaam?

Het maakt niet zoveel uit of je een student bent, een eigen onderneming hebt of dat je in vaste dienst bent. Je zult ongetwijfeld dagelijks veel e-mails versturen. Zou het niet veel gaver zijn wanneer je dit zou doen met je eigen gepersonaliseerde e-mailadres, eindigend op je eigen domeinnaam, in plaats van met een @gmail.com of @hotmail.com e-mailadres?

Het is professioneler

E-mailen met je eigen domeinnaam komt veel professioneler over dan e-mailen met een 'gratis' e-mailadres als @gmail.com of @hotmail.com. Mensen zullen je serieus nemen.

Volledig naar jouw wensen

Wanneer je een 'gratis' e-mailadres gaat nemen, dan hoop je dat de naam die jij wilt nog beschikbaar is. Helaas is dat vaak niet het geval, daarom bestaan er veel e-mailadressen zoals jantje1975@gmail.com. Wanneer je gaat e-mailen met je eigen domeinnaam, dan kun je zowel voor als na het apenstaartje volledig zelf kiezen. Bijvoorbeeld: jan@vandijk.com. Je kunt je volledige e-mailadres dus zelf bepalen.

Geeft vertrouwen en goede impressie

Ik zou jan@vandijk.com eerder vertrouwen dan jantje1975@gmail.com. Wat jij?

Het is echt van jou

Een gratis e-mailadres zoals @gmail.com of @hotmail.com kan leuk zijn, maar niet wanneer je er van afhankelijk bent. De domeinnaam is namelijk niet van jou. Je hebt weliswaar een overeenkomst met Google of Microsoft, maar uiteindelijk bepalen zij of jij gebruik mag blijven maken van die e-mailadressen. Wij adviseren je om zelf je domeinnaam te registreren, zodat deze jouw eigendom is. Deze kan niemand van jou afpakken.

Inbegrepen bij jouw domeinnaam

Koop je domeinnaam bij Site.nl en e-mailen met je domeinnaam is vervolgens inbegrepen bij jouw domeinnaam. Bij Site.nl is er trouwens nog veel meer inbegrepen bij je domeinnaam, bijvoorbeeld: webhosting, SSL beveiliging en onze website- en webshopbouwer. Je hoeft hier niet extra voor te betalen.

Dit artikel is onderdeel van de collectie
#SiteNieuws

Deel het!

Klaar om jouw domein te zoeken?

Andere artikelen van ons