De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Nieuws
Zakelijke e-mail aanmaken, volg deze handige tips

Wil je een zakelijk emailadres aanmaken? Weet je niet zeker waar je moet beginnen en wat het proces inhoudt? Zoek niet verder! Hier lopen we met je door de basisprincipes van het aanmaken van een zakelijk e-mail adres voor je bedrijf. Van het kiezen van de juiste provider tot het instellen van je account, we helpen je in een mum van tijd op weg. Zo, klaar om te beginnen? Laten we beginnen!

Zakelijke email aanmaken: dit zijn je opties

Als je een bedrijf opzet, is een van de eerste dingen die je moet doen een zakelijke e-mailadres aanmaken. Je kunt dit doen door een zakelijk e-mail adres van Gmail, Microsoft Outlook of Hotmail te gebruiken, maar je kunt het ook wat professioneler aanpakken door je eigen domeinnaam te registreren met een alles-in-één pakket en daar een e-mail adres voor aan te maken. Dit geeft je bedrijf een professioneler imago en maakt het voor klanten en cliënten gemakkelijker om je te vinden.

Wanneer mensen een e-mail van je bedrijf met een eigen domeinnaam ontvangen, zal dit veel meer professionaliteit uitstralen dan wanneer ze een e-mail van een gratis e-mailprovider ontvangen.

4 voordelen van een zakelijke email

Als je een eigen bedrijf hebt, is het belangrijk om een e-mailadres te hebben dat is gekoppeld aan je bedrijfsnaam. Dit zorgt ervoor dat je bedrijf er professioneel uitziet en gemakkelijk te bereiken is. Bovendien zijn er verschillende andere voordelen aan het hebben van een e-mailadres voor je bedrijf.

Een zakelijke e-mail adres geeft je bedrijf een professionele uitstraling

Wanneer je een e-mailadres hebt dat is gekoppeld aan je bedrijfsnaam, zal je bedrijf er veel professioneler uitzien. Dit komt omdat het een professioneel e-mailadres is dat speciaal voor je bedrijf is gemaakt. Wanneer mensen een e-mail van je bedrijf met een eigen domeinnaam ontvangen, zal dit veel meer professionaliteit uitstralen dan wanneer ze een e-mail van een gratis e-mailprovider ontvangen.

Het is gemakkelijker om contact te maken met je bedrijf

Wanneer je een e-mailadres hebt dat is gekoppeld aan je bedrijfsnaam, is het gemakkelijker voor mensen om contact met je op te nemen. Ze hoeven alleen je bedrijfsnaam in te typen in hun e-mailprogramma en vervolgens zal hun e-mail direct naar je toe gestuurd worden. Dit maakt het gemakkelijker voor mensen om contact met je op te nemen wanneer ze vragen hebben of iets willen bestellen.

Je kunt een zakelijk email adres aanmaken voor elk bedrijf

Als je meerdere bedrijven hebt, kun je een e-mailadres aanmaken voor elk bedrijf. Dit is handig omdat je je e-mails zo gemakkelijk gescheiden kunt houden. Ook blijft je privé e-mailadres netjes gescheiden van je zakelijk e-mailaccount.

Het is eenvoudig om een email adres aan te maken

Het aanmaken van een e-mailadres is erg eenvoudig. Bij Site.nl is het zo dat als je een domeinnaam registreert met een alles-in-één pakket, alles inbegrepen is. Je kunt een onbeperkt aantal zakelijke e-mailadressen aanmaken met je domeinnaam. Het aanmaken van e-mailadressen is kinderspel via onze dashboard.

Zakelijke e-mail

Een zakelijke e-mailadres is een e-mailadres dat door een bedrijf of organisatie wordt gebruikt. Dit type e-mailadres wordt gebruikt om te communiceren met klanten, partners en andere belanghebbenden. Een zakelijke mailadres wordt vaak afgekort tot een bedrijfsnaam of een afkorting van de bedrijfsnaam. Je kunt bijvoorbeeld een sales of info mailadres aanmaken, zoals sales@company.com of info@company.com.

Wat zijn de voordelen van een los e-mailadres?

Wanneer je een e-mailadres gebruikt dat alleen voor zakelijk gebruik is, maak je een veel professionelere indruk dan wanneer je een e-mailadres gebruikt dat voor zowel privé- als zakelijk gebruik is. Dit is vooral belangrijk als je veel contact hebt met klanten of andere zakelijke contacten. Daarnaast blijven je privé e-mails en zakelijke e-mails netjes gescheiden van elkaar.

img
Je zult veel professioneler overkomen wanneer je een e-mailadres gebruikt dat eindigt met je eigen domeinnaam. Je bouwt daarnaast aan je eigen merk.

E-mail koppelen aan ander e-mailprogramma

Het is heel eenvoudig om je zakelijke e-mail adres aan een ander e-mail programma te koppelen. Alles wat je nodig hebt zijn de mailserver gegevens van je zakelijk e-mail adres. Voer deze mailserver gegevens eenvoudig in het andere e-mail programma in en je kunt met iedere e-mail programma e-mails van je zakelijke e-mail adres versturen en ontvangen. Dit is een geweldige manier om georganiseerd te blijven en al je belangrijke e-mails op één manier te ontvangen en te beantwoorden. Plus, het betekent dat je overal toegang hebt tot je zakelijke e-mail adres, of je nu thuis bent of op je werk.

Bedrijfsemail aanmaken: Een zakelijk e-mailadres aanmaken / Info mail aanmaken

  1. Kies allereerst een geschikte naam voor je bedrijf. Het is belangrijk dat de naam eenvoudig te onthouden is en bij je bedrijf past.
  2. Kies een goede domeinnaam. Zorg ervoor dat de domeinnaam eenvoudig te onthouden is en bij je bedrijf past. Je kunt op Site.nl heel gemakkelijk zoeken naar domeinnamen die vrij zijn, of jouw domeinnaam gemakkelijk verhuizen.
  3. Zorg ervoor dat je e-mailadres eenvoudig te onthouden is. Het is belangrijk dat je e-mailadres gemakkelijk te onthouden is voor je klanten en prospects, zoals info@jouwdomein.nl. Je kunt bij Site.nl een onbeperkt aantal e-mailadressen aanmaken voor jouw domeinnaam met een alles-in-één pakket.
  4. Zorg ervoor dat je e-mailadres up-to-date is. Je wilt niet dat je e-mailadres verouderd is en niet meer werkt. Zorg er dus voor dat het e-mailadres dat vermeld is op je visitekaartjes, flyers en overige plekken up-to-date is.
  5. Zorg ervoor dat je e-mailadres veilig is. Je wilt niet dat je e-mailadres wordt gehackt of gebruikt voor fraude. Gebruik alleen Wi-Fi netwerken en apparaten die je vertrouwt en gebruik een veilig wachtwoord die je regelmatig verandert.
Een eigen domeinnaam voor je e-mailadres is aan te raden. Dit geeft niet alleen een meer professionele uitstraling, maar je bouwt ook tegelijk aan je eigen merk.

Zakelijke e-mail berichten archiveren

Als je een ondernemer bent, weet je dat het belangrijk is om je zakelijke e-mails te archiveren. Niet alleen omdat het soms een wettelijke eis is, maar ook omdat het je kan helpen je bedrijf te beschermen. Als je een goed archief hebt, kun je gemakkelijk bewijzen vinden als je ooit geconfronteerd wordt met een aanklacht of een juridische kwestie. Bovendien kunnen goed gearchiveerde e-mails je helpen bij het runnen van je bedrijf, door inzicht te geven in belangrijke beslissingen die in het verleden zijn genomen.

In principe kun je alle e-mails bewaren die iets te maken hebben met je bedrijf. Dit betekent e-mails die zijn verzonden of ontvangen door je medewerkers, klanten of andere zakelijke contacten. Het maakt niet uit of de e-mails belangrijk zijn of niet, want je weet maar nooit wanneer ze van pas kunnen komen.

Bij Site.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om altijd toegang tot je e-mail te hebben. Daarom bieden we een mailserver zonder limiet op de maximale grootte van je mailbox. Zo hoef je nooit meer oude e-mails te verwijderen. Met onze mailserver kun je al je e-mails veilig bewaren, en er altijd en overal bij. Dus waarom wachten? Meld je vandaag nog aan en profiteer van onze onbeperkte zakelijke e-mailaccounts waarbij je tevens onbeperkt kunt e-mailen met je zakelijk mailadres.

Zakelijke email aanmaken: e-mailadres met eigen domeinnaam of een gratis e-mailadres?

Een groot nadeel van het gebruik van een gratis e-mail dienst is dat het minder professioneel overkomt op potentiële werkgevers, klanten, of wie je ook maar voor zakelijke doeleinden probeert te benaderen. Dit komt omdat gratis mailservers vaak gebruikt worden door mensen die minder serieus met hun online aanwezigheid bezig zijn en omdat ze vaak geassocieerd worden met spammers. Als je probeert een professioneel imago voor jezelf op te bouwen, is het belangrijk een eigen domeinnaam te gebruiken die geloofwaardiger en betrouwbaarder overkomt. Gebruik je je e-mail adres echter alleen voor persoonlijke correspondentie, dan kan een gratis dienst prima zijn.

Een zakelijke e-mail aanmaken met je eigen domeinnaam is de beste en meest professionele optie. Een eigen domeinnaam is daarom aan te raden. Dit geeft niet alleen een meer professionele uitstraling, maar je bouwt ook tegelijk aan je eigen merk.

Zakelijke email aanmaken: wat heb je nodig om een zakelijk e-mailadres aan te maken?

Je eigen e-mailadres aanmaken is eenvoudig en vereist alleen een domeinnaam. Bij Site.nl krijg je alles wat je nodig hebt bij je domeinnaam registratie met een alles-in-één pakket. Kies gewoon een domeinnaam die bij je past, registreer hem, kies het optionele alles-in-één-pakket en je kunt meteen beginnen met het aanmaken van e-mailadressen. Onze mailserver zorgt voor al het werk achter de schermen, zodat jij je kunt concentreren op het in contact blijven met je vrienden, familie en collega's. Bovendien kun je bij Site.nl zoveel e-mail adressen aanmaken als je nodig hebt en zoveel e-mailen als je wilt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over overschrijding van je limiet.

Begin hier

Hopelijk heeft dit artikel je geholpen als je dingen als "zakelijk mailadres aanmaken", "bedrijfsmail aanmaken" of "info mail maken" hebt gezocht. Nu je alle voordelen van een zakelijk e-mailadres begrijpt, is het tijd om de volgende stap te zetten en er een aan te maken. Je kunt dit gemakkelijk doen door Site.nl te bezoeken en op onze homepagina jouw domeinnaam te zoeken. Nadat je domeinnaam is geregistreerd of verhuisd en je het alles-in-één pakket hebt gekozen, kun je meteen aan de slag. We maken het u gemakkelijk met ons intuïtieve dashboard dat u door het proces leidt om uw nieuwe e-mailadres aan te maken. Zo hebt u direct toegang tot uw zakelijke mailbox. Bovendien bieden we een ruime keuze aan mogelijkheden, zodat je ook gelijk een mooie website kunt bouwen. En als je ooit hulp nodig hebt, staat ons support team 24/7 klaar om je te helpen. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het opbouwen van je professionele imago met een zakelijke e-mail van Site.nl!

Dit artikel is onderdeel van de collectie
#Tips&Tricks

Deel het!

Klaar om jouw domein te zoeken?

Andere artikelen van ons