De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Jouw bestelling
Producten 0
  tooltip
  Alle prijzen zijn exclusief BTW. De BTW wordt berekend op de betalingspagina.
  Totaal
  € 0,00
  Terug naar alle domeinnaamextensies
  image De
  Wat is er nog meer inbegrepen bij je domeinnaam

  Webhosting
  Webhosting
  SSL beveiliging
  SSL beveiliging
  E-mail adressen
  E-mail adressen
  Websitebouwer
  Websitebouwer

  Heb je al één of meerdere .construction domeinnamen bedacht die je wilt kopen? Een .construction domeinnaam is de perfecte manier om nieuwe klanten te bereiken.

  .construction domein kopen

  Een .construction domeinnaam kopen biedt je veel mogelijkheden. Het zal je helpen een sterke online aanwezigheid te vestigen. Je kunt er bijvoorbeeld een eigen website op plaatsen en e-mailadressen voor je domein aanmaken. Jouw unieke naam, jouw .construction domeinnaam, is jouw online adres waarmee je gevonden kunt worden op het internet. Het verbetert je vindbaarheid. Dit, op zijn beurt, geeft je online identiteit een professioneel randje. Door ervoor te zorgen dat potentiële klanten en cliënten je online gemakkelijk kunnen vinden, maak je jezelf klaar voor succes.

  Waarom mijn .construction domein registreren bij Site.nl?

  Site.nl biedt je een unieke oplossing. Wij bieden een innovatieve en aangepaste aanpak die je voorziet in alles dat je nodig hebt. Na de registratie van je .construction domein profiteer je van ons alles-in-één pakket. Bij Site.nl is alles inbegrepen bij je .construction domeinnaam registratie. Je krijgt kwalitatieve hosting door middel van ons webhostingpakket, e-mail, SSL beveiliging en toegang tot onze sitebuilder. Daarnaast heb je volledige controle over je domeinnamen. Je kunt ze beheren zoals je wilt, en je hebt toegang tot geavanceerde beheertools. Dit geeft je de mogelijkheid om je domeinen echt aan je behoeften aan te passen. Met deze innovatieve nieuwe dienst van Site.nl betaal je alleen voor je domeinnamen. Al het andere is inbegrepen zonder extra kosten! Dat betekent dat je geld kunt besparen op webhosting, e-mail diensten, en meer. Dit geldt voor je .construction domeinnamen, maar natuurlijk ook voor andere domeinextensies die je bij ons registreert.

  .construction domeinnamen kopen?

  Een .construction domeinnaam aanvragen is zo geregeld! Je begint met je gewenste .construction domein checken via onze domeinchecker. Vul simpelweg de domeinnaam in die je wilt registreren of verhuizen. Je kunt vanuit de domeinchecker gemakkelijk jouw .construction domeinnaam registreren. Ook je .construction domeinnaam verhuizen is gemakkelijk, volg simpelweg de instructies die onze website geeft nadat je je .construction domein hebt ingevoerd in onze domeinchecker.

  500+ domeinextensies

  Site.nl biedt je meer dan 500 verschillende extensies aan, je kunt dus gemakkelijk kijken of je ook een andere extensie wilt registreren. Zo vind je altijd een goede domeinnaam die past bij jouw idee.

  Site.nl is de perfecte registrar voor het aanvragen van jouw .construction domeinnaam. Het proces is eenvoudig en het duurt niet lang. Bovendien kun je meteen aan de slag met je nieuwe domeinnaam!

  Domein is visitekaartje

  Een domeinnaam is je online identiteit en kan mensen helpen je website en merk gemakkelijker te onthouden. Zie het als een online visitekaartje voor het promoten van jouw persoon, bedrijf of idee. Je kunt bijvoorbeeld jouw merk, product of idee promoten. Of simpelweg jouw contactgegevens tonen.

  Volledige controle

  Het bezitten van je eigen domeinnaam geeft je volledige controle over de inhoud van je website. Je kunt een volledig unieke beleving creëren en je hebt geen beperkingen.

  Je merk of idee beschermen met een .construction domein

  Het is een geweldige manier om je merk te beschermen en te voorkomen dat anderen je naam of handelsmerk gebruiken. Als jouw merk of idee succesvol is geworden en je hebt nog geen goede domeinnaam, dan is de kans groot dat je flink de portemonnee moet trekken om alsnog een geschikte domeinnaam te vinden. Begin hier dus op tijd mee en registreer jouw domeinnaam, voordat anderen het doen.

  E-mailen met je .construction domeinnaam

  Je kunt e-mailadressen aanmaken met je eigen domeinnaam, wat er professioneler uitziet dan een e-mailadres van een gratis provider zoals Outlook, Hotmail en Gmail. Je maakt een goede indruk en het laat zien dat je de uitstraling van je bedrijf serieus neemt.

  Goedkope .construction domein kopen bij Site.nl

  Een .construction domeinnaam kopen is gemakkelijk en betaalbaar. Na de registratie krijg je toegang tot ons alles-in-één pakket dat alles bevat wat je nodig hebt om online te beginnen. Je betaalt alleen voor je domeinnaam. Al het andere is inbegrepen. En onze klantenservice is 24/7 beschikbaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen.

  .construction domein checken en registreren

  Je kunt een .construction domeinnaam bij Site.nl registreren in slechts een paar minuten. Via onze domeinchecker kun je zien of je .construction domeinnaam beschikbaar is. Je .construction domeinnaam registreren gaat snel en eenvoudig, zodat je zo snel mogelijk online kunt en kunt beginnen met het promoten van je bedrijf of website.

  Hoe .construction domeinnamen registreren?

  Je begint met het controleren van de beschikbaarheid van de domeinnaam, vervolgens voeg je de registratie toe aan je winkelwagen. Na het afrekenen kun je binnen enkele minuten gebruik maken van je eigen domein. Je hebt gelijk toegang tot alle verschillende mogelijkheden die Site.nl je biedt! Zo kun je hosting activeren en bijvoorbeeld WordPress gebruiken, een hostingpakket is namelijk inbegrepen. E-mailen met je domeinnaam is ook inbegrepen, net als toegang tot onze Sitebuilder waarmee je een eigen website kunt maken. En natuurlijk zorgen wij er voor dat je website beveiligd is met een SSL certificaat.

  .construction domeinnaam verhuizen

  Heb je al een .construction domeinnaam? Zo ja, dan is het verhuizen ervan naar Site.nl eenvoudig! Volg gewoon de instructies op onze website en je domein is in een mum van tijd verhuisd.

  Hoe .construction domeinnaam verhuizen?

  Heb je .construction domeinnamen geregistreerd bij een ander bedrijf? Begin met het invoeren van deze domeinnamen in onze domeinchecker. Onze domeinchecker vraagt je wellicht om een verhuiscode, deze kun je opvragen bij het bedrijf (hostingprovider of registrar) waar je domeinnaam nu geregistreerd is. Dit is echter niet vereist voor alle extensies. Sommige domeinnamen kunnen verhuisd worden zonder verhuiscode. Onze domeinchecker zal je om een verhuiscode vragen wanneer dit nodig is om jouw .construction domein verhuizen.

  .construction domeinnaam beheren

  Site.nl biedt je veel beheer mogelijkheden voor het beheren van jouw .construction domeinnaam.

  Gemakkelijk én geavanceerd beheer van je .construction domeinnamen

  Je kunt ervoor kiezen je domeinnaam volledig zelf te beheren, of je kunt het beheer aan Site.nl overlaten. Wanneer je het beheer aan ons overlaat, dan zorgen wij er voor dat jouw .construction domeinnaam voorzien is van de juiste DNS records, inclusief kloppende SPF en DKIM records voor e-mail. Ook zorgen we ervoor dat jouw .construction domein beveiligd is met DNSSEC keys.

  Wil je het beheer van je domeinnaam liever zelf doen? Dat is prima mogelijk. Met een klik op de muis krijg je toegang tot alle geavanceerde instellingen, waarmee je de DNS records, DNS keys en nameservers kunt instellen. Je kunt je domeinnaam dus verwijzen naar ieder IP adres of server die je wilt.

  Iedereen kan een .construction domein registreren

  Als je net begint, ben je hier aan het juiste adres. We helpen je op weg! Als je al een pro bent, ook dan ben je bij de juiste registrar. Site.nl heeft alles wat je nodig hebt om een groot succes te maken van jouw .construction domeinnaam.

  Goedkope .construction domein kopen bij Site.nl

  Als je er zeker van wilt zijn dat je website altijd beschikbaar en bereikbaar is en voorzien van een mooie .construction domein, dan raden we je aan je gewenste domeinnaam te registreren bij Site.nl. Wij zijn een unieke registrar die je een volledig pakket geven bij iedere domeinnaam.

  Alles-in-één pakket met je goedkope .construction domein

  Ons alles-in-één pakket bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, van webhosting en e-mailadres tot DNS beheer en SSL certificaten. En samen met onze uitstekende klantenservice en gebruiksvriendelijke producten, kun je erop vertrouwen dat je website in goede handen is. Koop nu je .construction domeinnaam en profiteer van ons unieke alles-in-één pakket.

  .construction
  € 19,99 registratieprijs
  € 19,99 verhuisprijs
  € 38,99 Verlengingsprijs / jaar

  Kernmerken van deze domeinextensie

   Alles-in-één, dus naast je domein krijg je ook:

   WEBHOSTING
   Webhosting van sublieme kwaliteit

   Volledige controle, eindeloze mogelijkheden.

   Lees verder
   mask
   SSL (HTTPS) BEVEILIGING
   Veilige verbinding met jouw website

   SSL beveiliging, ongeacht hoe je je website bouwt.

   Lees verder
   mask
   PROFESSIONELE E-MAIL
   Maak een professionele indruk

   E-mailen met je eigen domeinnaam.

   Lees verder
   mask
   WEBSITE MAKEN
   In enkele klikken een website of webshop

   Gebruiksvriendelijke website en webshop maker.

   Lees verder
   mask