De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Waarom te veel betalen? Bekijk nu al onze diensten

Domeinnaam
Domeinnaam
Webhosting
Webhosting
SSL beveiliging
SSL beveiliging
Websitebouwer
Websitebouwer

Waarom email maken met eigen domeinnaam het beste is?

Bij Site.nl kun je een onbeperkt aantal e-mailaccounts aanmaken voor jouw domeinnaam. Je kunt deze e-mails vervolgens met ieder e-mailprogramma uitlezen, of je kunt onze webmail gebruiken. Bekijk hier waarom jij je nieuwe e-mailadres bij Site.nl moet aanmaken!

Onbeperkt aantal e-mailadressen
Onbeperkt aantal e-mailadressen
Lees verder
Onbeperkt aantal doorstuuradressen
Onbeperkt aantal doorstuuradressen
Lees verder
Gemakkelijke interface
Gemakkelijke interface
Lees verder
Onbeperkte opslagruimte
Onbeperkte opslagruimte
Lees verder
Onbeperkte postvakgrootte
Onbeperkte postvakgrootte
Lees verder
Professionele spamfilters
Professionele spamfilters
Lees verder
Webmail inbegrepen
Webmail inbegrepen
Lees verder
Bekijk alles

GEMAKKELIJK EEN EMAIL AANMAKEN MET JE EIGEN DOMEIN

Een e-mailadres aanmaken dat eindigt met jouw eigen domein

Onbeperkt email aanmaken met je eigen domeinnaam

Een professioneel email adres aanmaken is eenvoudig bij Site.nl. Registreer je gewenste domeinnaam, dan kun je meerdere e-mailadressen aanmaken die eindigen op je domeinnaam. Dit geeft je e-mails een professionelere uitstraling, en het helpt ook om je merk en bedrijfsnaam te promoten.

Een gratis e-mailadres van Gmail, Outlook of Hotmail is gewoon te algemeen en komt niet professioneel over. Als je met klanten correspondeert, wil je competent en professioneel overkomen.

Bij ieder domein met een all-in-one pakket krijg je een hostingpakket, onbeperkt email adressen, onze websitebouwer en SSL beveiliging. Site.nl maakt het gemakkelijk om een professioneel e-mailadres te creëren dat jou en je bedrijf goed weergeeft.

NEEM DE CONTROLE OVER JOUW EIGEN E-MAILADRES

Onbeperkte mailbox grootte en de beste spam bescherming

Gemakkelijk instellen, controleren en beheren van jouw emailadres

Bij e-mail is de eerste indruk alles. Stel je voor dat je een e-mailadres hebt dat eindigt op je eigen naam in plaats van de naam van een een provider als Gmail, Outlook of Hotmail. Het zou voor anderen veel gemakkelijker zijn om je serieus te nemen en met vertrouwen te corresponderen.

Met ons alles-in-één pakket kun je eenvoudig een domeinnaam registreren en ieder e-mailadres aanmaken. Je volgende email account aanmaken kun je daarom het beste doen bij Site.nl. Je komt niet alleen gepolijst en professioneel over, maar je kunt ook profiteren van onze geavanceerde mogelijkheden, inclusief webmail, e-mail forwarding en veilige POP3/IMAP toegang.

Veelgestelde vragen over e-mail aanmaken

Waarom email aanmaken met mijn eigen domeinnaam?

Als je je eigen domeinnaam gebruikt voor je e-mailadres, geeft dat je e-mail een unieke en herkenbare identiteit. Dit is belangrijk omdat je dan professioneler overkomt dan wanneer je een Hotmail- of Gmail-account gebruikt.

Bovendien kun je met een eigen domeinnaam voor je e-mailadres je e-mailadres aanpassen met je naam of de naam van je bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld e-mailaccounts aanmaken als info@jouwbedrijf.nl en voornaam@achternaam.com.

Het hebben van een aangepast e-mailadres met je eigen domeinnaam laat zien dat je serieus bent over je bedrijf en helpt je om je te onderscheiden van de massa.

Wat kost e-mailadres aanmaken met mijn domeinnaam?

Bij Site.nl geloven we dat je domeinnaam een verlengstuk van je merk moet zijn. Daarom bieden we verschillende diensten om je te helpen het maximale uit je domeinnaam te halen. Een van die diensten is het maken van e-mailadressen met je domeinnaam.

Bij Site.nl zijn alle diensten inbegrepen bij iedere domeinnaam met een all-in-one pakket. Dus ook e-mailadres aanmaken met je domeinnaam. Je activeert de e-mailservice heel gemakkelijk via je dashboard en betaalt hier helemaal niks extra's voor.

Is email maken inbegrepen bij mijn domeinnaam?

Ja, dat klopt! Je kunt onbeperkt e-mailaccounts aanmaken met je domeinnaam. Bij Site.nl is er trouwens nog veel meer inbegrepen bij je domeinnaam, bijvoorbeeld: webhosting door middel van ons kwalitatieve hostingpakket, SSL beveiliging en onze website- en webshopbouwer.

Je betaalt voor je domeinnaam en het optionele pakket dat je hebt geselecteerd. Als je je domeinnaam hebt aangemaakt, kun je gelijk jouw nieuwe email aanmaken en jouw inbox openen.

Nieuw emailadres aanmaken, hoe werkt dat?

Een nieuw e-mailadres aanmaken is heel gemakkelijk. Na het registreren van je domeinnaam kun je via je dashboard op Site.nl e-mailadressen aanmaken voor je domeinnaam. Je kunt kiezen voor e-mailaccount aanmaken, maar je kunt ook kiezen om een forwarder of catch-all email maken.

Een nieuwe email maken voor je domeinnaam is heel gemakkelijk bij Site.nl en ons intuïtieve dashboard helpt je op weg.

Hoe kan ik mijn emails ontvangen en versturen?

Bij Site.nl begrijpen we dat iedereen andere voorkeuren heeft als het gaat om het lezen en versturen van e-mail. Daarom bieden we verschillende opties om aan je wensen te voldoen.

Onze webmailservice is altijd beschikbaar, of je kunt je nieuwe e-mailadres aanmaken en configureren in het e-mailprogramma van je voorkeur op je telefoon of computer. Voor je gemak ondersteunen we ook IMAP, POP3 en SMTP. Hoe je ook werkt, wij hebben een oplossing die voor jou werkt.

Kan ik mijn e-mailbox op meerdere apparaten synchroniseren?

Zodra je bij ons je e-mail inbox hebt aangemaakt, kun je je e-mails op meerdere apparaten ontvangen en versturen. Je kunt webmail gebruiken om je e-mails te ontvangen en te versturen, maar we ondersteunen ook IMAP, zodat je je e-mailadres kunt koppelen aan je favoriete e-mailprogramma op je computer en telefoon. Je e-mails worden dan bij ons op de server opgeslagen, zodat je er vanaf meerdere apparaten bij kunt.

Dit betekent dat je je inbox op al je apparaten kunt synchroniseren, zodat je gemakkelijk op de hoogte kunt blijven, waar je ook bent. Dus of je nu je telefoon, tablet of computer gebruikt, onze e-mailservice geeft je de flexibiliteit om verbonden te blijven, waar je ook bent.

Een nieuw emailadres aanmaken, heb ik daar technische kennis voor nodig?

Nee, je hebt zeker geen technische kennis nodig om een e-mailaccount aan te maken! Een e-mailadres maken voor je domeinnaam is erg gemakkelijk bij Site.nl. Als jij kan klikken met je muis, dan kun je ook een nieuw mail adres aanmaken.

Via ons gebruiksvriendelijke dashboard kan iedereen zelf een nieuwe mail aanmaken en beheren. Je kunt heel gemakkelijk je mailbox openen via onze webmail of met je eigen e-mailprogramma op je laptop en smartphone.

Question images

Alles-in-één, dus naast e-mailadressen krijg je ook:

DOMEINNAAM
Jouw visitekaartje op het internet

Alles begint met jouw eigen domeinnaam.

Lees verder
mask
WEBHOSTING
Webhosting van sublieme kwaliteit

Volledige controle, eindeloze mogelijkheden.

Lees verder
mask
SSL (HTTPS) BEVEILIGING
Veilige verbinding met jouw website

SSL beveiliging, ongeacht hoe je je website bouwt.

Lees verder
mask
WEBSITE MAKEN
In enkele klikken een website of webshop

Gebruiksvriendelijke website en webshop maker.

Lees verder
mask
Heb je ergens vragen over? Mogen wij je helpen?

Onze professionals hebben artikelen en handleidingen geschreven die jou helpen met het beheren van jouw domeinnaam, website en e-mail. Ons helpdeskteam is daarnaast 24/7 bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden of je te helpen met het oplossen van problemen.

Ga naar de helpdesk
Ga naar de helpdesk
Wij zetten onze passie volledig in voor ons werk!

Achter Site.nl zitten mensen net als jij, met passie voor ons werk en met een drang naar perfectie door het vereenvoudigen van ingewikkelde producten zonder in te leveren aan functionaliteit of kwaliteit. Wil jij je aansluiten bij onze familie, of wil je gewoon meer over ons komen te weten?

Over ons
Over ons
Site.nl is geweldig!
Uitstekende beveiliging

Uitstekende beveiliging op serverniveau en SSL (HTTPS) beveiliging mogelijk voor iedere website.

Privacy bescherming

Als Europees bedrijf met uitsluitend servers binnen de EU, conformeren we ons aan strenge privacywetten.

Geweldige support

Onze helpdesk staat klaar om je te helpen als je vragen hebt. Stuur een e-mail of open een chat.

Alles-in-één oplossing

Eén oplossing voor alles wat jij nodig hebt voor een succesvolle online aanwezigheid!

Gemak boven alles

Met één klik beheer je alle diensten. Je kiest zelf wat je wilt gebruiken en hoe je het wilt gebruiken.