De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Helpdesk
E-mail instellen bij Site.nl: POP, IMAP en SMTP gegevens

In dit artikel leggen we uit welke POP, IMAP en SMTP gegevens je nodig hebt om je e-mailadres van Site.nl te verbinden met een e-mailprogramma op je computer of telefoon. Het verbinden van je e-mailadres met een e-mailprogramma biedt tal van voordelen voor klanten van Site.nl. Hieronder bespreken we enkele van de belangrijkste redenen waarom je dit zou willen doen.

Welke e-mailprogramma's bestaan er?

Hieronder vind je een lijst van de meest populaire e-mailprogramma's.

  • Microsoft Outlook
  • Gmail
  • Apple Mail
  • Mozilla Thunderbird
  • Yahoo Mail
img

Waarom je e-mailadres koppelen aan een e-mailprogramma?

Een van de redenen om je e-mailadres van Site.nl te koppelen aan een e-mailprogramma is het ultieme gebruiksgemak. Door je e-mailaccount te synchroniseren met een e-mailprogramma op je computer of telefoon, krijg je al je e-mails overzichtelijk op één plek. Geen gedoe meer met inloggen op verschillende websites om je e-mails te checken en beheren, wat je tijd en energie bespaart.

Daarbovenop biedt een e-mailprogramma je de vrijheid om je e-mails offline te bekijken. Zodra je e-mails zijn gedownload naar het programma, kun je ze lezen, beantwoorden en organiseren zonder internetverbinding. Ideaal voor onderweg of wanneer je even geen toegang hebt tot stabiel internet.

Het koppelen van je e-mailadres aan een e-mailprogramma kan ook je spambeveiliging een boost geven. Sommige e-mailprogramma's hebben ingebouwde beveiligingsfuncties, zoals spamfilters en antivirusbescherming, die je helpen je e-mails veilig en vrij van ongewenste berichten te houden.

Last but not least, stellen e-mailprogramma's je in staat om je e-mails op een efficiënte manier te organiseren en beheren. Maak mappen en labels om je berichten te categoriseren en gebruik de krachtige zoekfuncties om snel de info te vinden die je nodig hebt. Zo houd je je inbox overzichtelijk en geef je jouw productiviteit een flinke boost!

Door je e-mailaccount te synchroniseren met een e-mailprogramma op je computer of telefoon, krijg je al je e-mails overzichtelijk op één plek.

Over de unieke aanpak van Site.nl

Site.nl is een all-in-one hostingbedrijf waarbij je een domeinnaam registreert en profiteert van een compleet pakket aan diensten: e-mail, SSL, webhosting en onze gebruiksvriendelijke websitebouwer. Dit alles-in-één concept zorgt ervoor dat je niet met meerdere aanbieders hoeft samen te werken, wat het beheren van je online aanwezigheid eenvoudiger en efficiënter maakt. Bij Site.nl betaal je slechts voor je domeinnaam, terwijl je geniet van al deze fantastische extra's zonder verborgen kosten.

E-mailinstellingen voor IMAP, POP en SMTP

Om je e-mailadres van Site.nl te koppelen aan je e-mailprogramma, heb je de volgende gegevens nodig:

Gebruikersnaam / e-mailadres: Dit is het e-mailadres dat je hebt aangemaakt bij Site.nl (bijvoorbeeld: info@jouwdomein.nl).

Wachtwoord: Dit is het wachtwoord dat je hebt ingesteld toen je het e-mailadres aanmaakte.

Serverinstellingen voor inkomende e-mail:

Servertype: Je kunt kiezen tussen POP3 en IMAP, afhankelijk van je voorkeur.

Serveradres: mail.site.eu

Poortnummer: Voor IMAP gebruik je poort 993, voor POP3 gebruik je poort 995.

Beveiliging: Kies voor SSL/TLS.

Serverinstellingen voor uitgaande e-mail:

Servertype: SMTP

Serveradres: mail.site.eu

Poortnummer: 587 met STARTTLS of 465 met TLS

Beveiliging: Kies voor STARTTLS of TLS afhankelijk van de poort die je kiest

Verificatie: Gebruik dezelfde inloggegevens als voor inkomende e-mail (e-mailadres en wachtwoord).

img

Volledige vrijheid met jouw e-mailadres bij Site.nl

Met de POP, IMAP en SMTP gegevens van Site.nl wordt het verbinden van je e-mailadres met een e-mailprogramma op je computer of telefoon een fluitje van een cent! Ontvang en verstuur e-mails waar en wanneer je maar wilt met een professioneel e-mailadres dat eindigt op jouw eigen domeinnaam. Een gepersonaliseerd e-mailadres bij Site.nl biedt je tal van voordelen en helpt je om een succesvolle online aanwezigheid te creëren.

Site.nl staat bekend om haar geweldige klantenondersteuning en technische assistentie bij het kiezen en beheren van je domeinnaam en e-maildiensten. Dankzij onze betrouwbare diensten kun jij je volledig richten op wat écht belangrijk is: het runnen van je bedrijf of het promoten van je persoonlijke merk, terwijl wij zorgen dat alles op rolletjes loopt!

Klaar om jouw domein te zoeken?

Niet het antwoord gevonden dat je zocht?

Vergeet niet dat je altijd kunt chatten met één van onze professionele medewerkers!

Nieuwe artikelen toegevoegd