De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Helpdesk
Hoe wijzig je de taal van je dashboard op Site.nl?

Site.nl is een uniek hostingbedrijf dat zich richt op internationale klanten. Onze website, dashboard en helpdesk zijn in meerdere talen beschikbaar en we streven ernaar ons aanbod verder te verbeteren. Als klant van Site.nl heb je toegang tot een alles-in-één pakket bij elke domeinnaam, inclusief webhosting, email, onze websitebouwer en een SSL-certificaat.

In dit artikel willen we je laten zien hoe je eenvoudig de taal van je dashboard op Site.nl kunt wijzigen.

Over Site.nl als internationaal georiënteerd bedrijf

Site.nl is een uniek hostingbedrijf dat zich op internationale klanten richt. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om te kunnen communiceren en werken in je eigen taal, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze website, dashboard en helpdesk in meerdere talen beschikbaar zijn. Dit maakt het voor onze gebruikers gemakkelijker om de functies van onze diensten te begrijpen en te gebruiken, en zorgt voor een meer gepersonaliseerde ervaring.

Ons doel is om klanten over de hele wereld te ondersteunen bij het realiseren van hun online doelen en om onze klantenservice nog beter te maken door middel van onze ondersteuning aan te bieden in de taal van de klant.

Ons team blijft hard werken aan het uitbreiden en verbeteren van onze taalondersteuning. Ons doel is om klanten over de hele wereld te ondersteunen bij het realiseren van hun online doelen en om onze klantenservice nog beter te maken door middel van onze ondersteuning aan te bieden in de taal van de klant. We streven ernaar om onze klanten een unieke, gepersonaliseerde ervaring te bieden en we geloven dat dit onderdeel is van wat ons bedrijf onderscheidt van andere hostingbedrijven.

Met het alles-in-één pakket bij elke domeinnaam, waarbij webhosting, email, onze websitebouwer en een SSL-certificaat zijn inbegrepen, kunnen onze klanten alle noodzakelijke middelen in handen hebben om hun online doelen te bereiken. Onze internationale focus, samen met onze complete oplossingen, maken Site.nl een uniek en waardevol hostingbedrijf voor onze klanten over de hele wereld.

Uitleg over het veranderen van de taal in het dashboard

Stap 1: Inloggen op je dashboard op Site.nl

Om de taal van je dashboard op Site.nl te wijzigen, moet je eerst inloggen in je dashboard. Dit kun je doen door naar Site.nl te gaan. Bovenaan de website of in het navigatiemenu kan je klikken op "Login" of "Dashboard". Als je al ingelogd bent, zal je direct naar je dashboard gaan.

Eenmaal ingelogd in je dashboard, zijn de stappen om de taal te wijzigen snel en eenvoudig uit te voeren.

Stap 2: Navigeer naar de instellingen

Nadat je bent ingelogd in je dashboard, moet je naar de instellingen pagina navigeren om de taal van je dashboard te wijzigen. Dit kun je doen door in het navigatiemenu op "Instellingen" te klikken. Het navigatiemenu is gemakkelijk te vinden, omdat het bovenaan de pagina is.

Op de instellingen pagina vind je verschillende opties die je kunt aanpassen, waaronder de taal van je dashboard.

Stap 3: Verander de taalinstellingen

Op de instellingen pagina, kun je gemakkelijk de taal van je dashboard veranderen door bij het kopje 'Kies website taal' de gewenste taal te selecteren. Dit verandert niet alleen de taal van je dashboard, maar ook de taal van alle e-mails die je van ons ontvangt. Daarnaast worden ook details zoals de datumweergave en decimaal-weergave aangepast naar wat gebruikelijk is in die taal. Hierdoor hopen we dat je je helemaal thuis voelt bij Site.nl en optimaal kunt genieten van onze diensten.

Klaar om jouw domein te zoeken?

Niet het antwoord gevonden dat je zocht?

Vergeet niet dat je altijd kunt chatten met één van onze professionele medewerkers!

Nieuwe artikelen toegevoegd