De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Helpdesk
Hoe zet ik de websitebouwer aan voor mijn domeinnaam?

De makkelijke en moderne manier om een website te maken is via onze website bouwer. Je bouwt hier niet alleen de mooiste websites mee, maar ook gebruiksvriendelijke webshops.

Ga eerst naar de beheerpagina van je domeinnaam en klik op "Website maker". Vervolgens klik je op de slider om de website maker aan te zetten. De website maker wordt dan gelijk geactiveerd en je kunt gebruik maken van de gele knop om in te loggen in de website maker.

DNS koppelen

Maakt je domeinnaam gebruik van de standaardinstellingen van Site.nl, dan hoef je helemaal niks te doen om de DNS van je domeinnaam te koppelen aan de website maker. Dat gaat dan namelijk geheel automatisch.

Wanneer je niet gebruik maakt van de standaardinstellingen van Site.nl, dan zal je dashboard je vertellen welke DNS records er aangemaakt moeten worden voor een correcte werking van de website maker. Deze DNS records moet je handmatig aanmaken. Wij adviseren echter dat je de standaardinstellingen van Site.nl aanzet zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Klaar om jouw domein te zoeken?

Niet het antwoord gevonden dat je zocht?

Vergeet niet dat je altijd kunt chatten met één van onze professionele medewerkers!

Nieuwe artikelen toegevoegd