De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Helpdesk
Informatie over de online portemonnee

Bij Site.nl bieden wij een innovatieve online portemonnee aan waarmee we het gemak voor onze gebruikers als topprioriteit stellen.

Wat is het?

Je kunt in je online portemonnee geld storten en je online portemonnee saldo kun je vervolgens gebruiken om aankopen mee te doen op Site.nl. Je kunt met je online portemonnee betalen voor nieuwe domeinnamen, maar ook je bestaande domeinnamen mee verlengen. Het is dus onder andere een betaalmethode die je kunt selecteren op de betaalpagina.

Daarnaast gebruiken wij de online portemonnee om je creditaties (refunds) in te storten. Dan hoeven wij niet steeds iedere losse betaling naar je bankrekening over te maken. Wanneer je geld wilt opnemen uit je online portemonnee, dan kun je dat aanvragen bij onze helpdesk.

Wanneer je als klant meer dan een bepaald drempelbedrag hebt uitgegeven, en wij kennen je dus als klant zijnde, dan mag je online portemonnee ook een negatieve saldo hebben. Je mag dan dus achteraf betalen. Voor automatische verlengingen hoef je dan ook niet het saldo vooraf te storten in je online portemonnee. Je online portemonnee saldo mag overigens maar 30 dagen aan één stuk negatief zijn. Je moet het dus eens in de 30 dagen opwaarderen naar minimaal €0,00.

Automatisch opwaarderen van je online portemonnee

Wil je je negatieve online portemonnee saldo automatisch laten opwaarderen naar €0,00? Dat kan! Je moet ons dan een machtiging geven op je bankrekening of op je creditcard. Je kunt bij het doen van een betaling op onze betaalpagina aangeven dat je een machtiging wilt geven aan Site.nl.

Klaar om jouw domein te zoeken?

Niet het antwoord gevonden dat je zocht?

Vergeet niet dat je altijd kunt chatten met één van onze professionele medewerkers!

Nieuwe artikelen toegevoegd