De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Nieuws
Goedkoop een domeinnaam kopen?

Of je nu een domeinnaam wilt registreren of verhuizen, wij snappen heel goed dat je daar niet teveel voor wilt betalen. In dit artikel leggen wij uit waar je op moet letten bij het kiezen van het bedrijf waar je je domein koopt.

Goedkoop domeinnaam registreren

Een domeinnaam goedkoop registreren kan bij veel verschillende partijen. Zodra jij je domeinnaam vervolgens wilt gaan gebruiken, bijvoorbeeld voor het verzenden van e-mails of als je een website op je domeinnaam wilt zetten, dan moet je eigenlijk altijd weer allerlei extra diensten erbij kopen. Zoals een webhosting- en e-mailpakket. Je bent dan vaak vrij duur uit. Het is daarnaast een onoverzichtelijke wirwar van allerlei pakketten en diensten die je moet kopen om gewoon je domeinnaam te kunnen gebruiken. Wij vinden dat niet van deze tijd en vrij verwarrend voor klanten.

Alles-in-één oplossing van Site.nl

Bij Site.nl bieden wij een alles-in-één oplossing waarbij alles inbegrepen is bij jouw domeinnaam. Je betaalt dus alleen voor je domeinnaam. E-mailen, webhosting, onze websitebouwer en SSL beveiliging is inbegrepen. Je betaalt hier dus niets extra's voor. Daarnaast bieden wij een zeer geavanceerd en modern controlepaneel aan voor het beheren van je domeinnamen.

Domeinnaam kosten vergelijken

Bij Site.nl betaal je dus alleen voor je domeinnaam en verder heb je geen andere kosten. Wij zijn uniek in deze innoverende aanpak, waarbij wij het gemak van de klant centraal stellen. Omdat je bij andere hostingbedrijven allerlei diensten en pakketten moet aanschaffen om je domeinnaam te kunnen gebruiken is het vrij lastig om een goede prijsvergelijking te maken. Toch hebben wij die prijsvergelijking gemaakt en durven wij te beweren dat ondanks dat alles inbegrepen is bij je domeinnaam, Site.nl alsnog veel goedkoper is dan de concurrentie.

Maar de lagere prijs is niet het enige pluspunt, het gebruiksgemak is ook fors beter omdat je gelijk toegang krijgt tot alle instrumenten om een groot succes te maken van je online aanwezigheid.

Dit artikel is onderdeel van de collectie
#Domeinnamen

Deel het!

Klaar om jouw domein te zoeken?

Andere artikelen van ons