De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Nieuws
Nieuwe webhosting servers nu met LiteSpeed en Redis

In ons voortdurende streven om de beste webhosting ervaring voor onze klanten te bieden en voorop te blijven in technologie, zijn we erg blij met de introductie van onze nieuwe webhosting servers. Deze nieuwe servers zijn uitgerust met LiteSpeed en Redis en hiermee kunnen we de snelheid van websites aanzienlijk verhogen.

We begrijpen dat snelle websites cruciaal zijn in de digitale wereld van vandaag, en ons doel is om je de beste tools te bieden om dit te bereiken.

Wat is LiteSpeed?

LiteSpeed Web Server is een technologie die zich onderscheidt van traditionele web servers door zijn uitzonderlijke snelheid en efficiëntie. Het is ontworpen om de laadtijden van websites aanzienlijk te verbeteren, een belangrijke factor niet alleen voor de gebruikerservaring van je websitebezoekers maar ook voor SEO-prestaties. Websites gehost op LiteSpeed servers ervaren snellere laadsnelheden, wat nodig is om bezoekers op je website te houden en bounce rates van je website te verminderen. De verbeterde snelheid en efficiëntie van LiteSpeed verbeteren niet alleen de algehele gebruikerservaring, maar dragen ook positief bij aan je zoekmachine-rankings.

Wat is Redis Object Cache?

Redis Object Cache is een geavanceerd caching systeem dat een cruciale rol speelt in het verbeteren van de prestaties van websites. Het excelleert in het versnellen van database operaties, wat nuttig is voor websites die veel bezoekers krijgen of complexe database interacties hebben. Door data efficiënt in het geheugen op te slaan, vermindert Redis de belasting op databases, waardoor de reactietijden van websites versnellen. Dit is vooral nuttig voor dynamische websites waar snelle gegevensopvraging cruciaal is.

Beschikbaarheid voor klanten

Deze innovatieve technologieën zijn beschikbaar voor klanten die onze webhosting gebruiken. De geavanceerde technologieën van LiteSpeed en Redis zijn geïntegreerd in onze webhosting servers DA017, DA018 en DA019. LiteSpeed is toegankelijk voor al onze webhostingklanten op deze servers, en biedt verbeterde snelheid voor iedereen. Echter, Redis, dat vooral je database veel sneller maakt, is alleen beschikbaar voor degenen met een Zilver pakket en Zakelijk pakket op deze servers.

Voor degenen die momenteel niet op servers DA017, DA018 of DA019 zitten, is verhuizen redelijk eenvoudig. Zorg eerst dat je een back-up lokaal op je computer hebt. Vervolgens kun je eenvoudig webhosting voor je domein uitschakelen en daarna weer inschakelen. Dit proces zal automatisch je webhostingaccount verwijderen en vervolgens opnieuw aanmaken op een van deze drie servers, zodat je profiteert van LiteSpeed en Redis technologieën. Dit betekent dat je alle huidige gegevens in je webhostingaccount verliest, dus daarom moet je een back-up lokaal hebben.

In de toekomst willen we een functie introduceren waarmee je je favoriete webhosting server kunt kiezen bij het activeren van webhosting, wat je meer controle geeft over de technologie die je websites aandrijft. Voor nu worden alle nieuwe webhostingaccounts automatisch geplaatst op DA017, DA018 of DA019.

Hoe gebruik je LiteSpeed en Redis?

Om het meeste uit deze nieuwe technologieën met WordPress te halen, kun je eenvoudig de LiteSpeed-plugin en de Redis Object Cache-plugin installeren. Om Redis op je webhostingaccount in te schakelen, zoek je simpelweg naar 'Redis' binnen DirectAdmin. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je huidige webhostingpakket Redis ondersteunt. Als dat niet het geval is, is het upgraden van je pakket een eenvoudig proces en kan worden geïnitieerd vanaf je dashboard op Site.nl. Deze stappen stellen je in staat om volledig gebruik te maken van de snelheidsvoordelen die LiteSpeed en Redis bieden voor je website.

Site.nl's toewijding aan het leveren van kwalitatieve webhosting

Het is duidelijk dat onze nieuwe LiteSpeed en Redis functies een significante stap markeren in onze toewijding aan het leveren van kwalitatieve webhosting. Deze technologieën verbeteren niet alleen de snelheid van websites, maar verbeteren ook de algehele gebruikerservaring voor je websitebezoekers en verbeteren je zichtbaarheid in zoekmachines omdat het je SEO-prestaties verhoogt. We zijn toegewijd aan het bieden van de beste oplossingen aan onze klanten. We nodigen je uit om feedback te geven over deze nieuwe technologieën of enig ander aspect van onze diensten. Jouw feedback helpt ons om je beter te bedienen en om onze diensten beter af te stemmen op je behoeften.

Dit artikel is onderdeel van de collectie
#SiteNieuws

Deel het!

Klaar om jouw domein te zoeken?

Andere artikelen van ons