De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Nieuws
Site.nl biedt nu flexibele domeinnaamopties

Bij Site.nl weten we hoe belangrijk het is om zelf de controle te hebben over je online aanwezigheid. Daarom hebben we besloten om onze diensten uit te breiden en de keuze in de handen te geven van onze klanten. Onze grote update maakt het nu mogelijk om alleen een domeinnaam te kopen, zonder verplicht het alles-in-één pakket te nemen. Lees verder om te ontdekken hoe wij jou het beste van twee werelden aanbieden!

Klanten kunnen nu ook alleen domeinnamen bestellen, zonder het alles-in-één pakket

Bij Site.nl was het altijd zo dat klanten, naast een domeinnaamregistratie, ook webhosting, e-mail, onze websitebouwer en een SSL certificaat kregen. Maar dat alles-in-één pakket is niet meer verplicht inbegrepen bij iedere domeinnaam! Klanten kunnen voortaan kiezen om alleen een domeinnaam te bestellen, zonder de extra's. En voor degenen die toch liever het complete pakket hebben, geen zorgen, dat is nog steeds standaard inbegrepen, tenzij als je tijdens het bestellen aangeeft dat je alleen de domeinnaam wilt. En als je je domeinnaam later wilt uitbreiden met onze extra diensten, is dat altijd nog mogelijk.

Bij Site.nl kennen we de waarde van flexibiliteit. Daarom kunnen klanten nu ook kiezen voor alleen een domeinnaam, zonder het alles-in-één pakket. En het beste is nog, klanten kunnen het alles-in-één pakket op elk moment achteraf nog toevoegen of verwijderen, zodat ze altijd de juiste oplossing hebben voor hun behoeften.

Het eerste jaar is het alles-in-één pakket gratis bij elke domeinnaam die je bij ons registreert of verhuist.

Site.nl verkoopt nog steeds alles-in-één pakket, maar klanten kunnen aangeven dat ze alleen een domeinnaam willen

Bij Site.nl blijft het standaard aanbod hetzelfde: domeinnamen worden nog steeds gewoon verkocht met ons unieke alles-in-één pakket. Maar klanten krijgen nu de flexibiliteit om aan te geven dat ze alleen op zoek zijn naar een domeinnaam, zonder de bijkomende extra's van het alles-in-één pakket. Dit geeft klanten de keuze om te beslissen wat ze precies nodig hebben en wat binnen hun budget past. Bij het bestellen kunnen ze aangeven of ze wel of geen gebruik willen maken van het alles-in-één pakket. Hierdoor blijft Site.nl een uniek en aantrekkelijk hostingbedrijf, waarbij klanten krijgen wat ze willen.

Het eerste jaar is het alles-in-één pakket gratis voor alle domeinnamen

Site.nl biedt nog steeds het populaire alles-in-één pakket aan bij de aankoop van een domeinnaam, en het blijft aantrekkelijk om te kiezen voor dit pakket. Het eerste jaar is het alles-in-één pakket gratis bij elke domeinnaam die je bij ons registreert of verhuist. Dit betekent dat je volop de tijd hebt om de vele voordelen uit te proberen, zoals webhosting, email, onze gebruiksvriendelijke websitebouwer en een beveiligd SSL certificaat. En als je het alles-in-één pakket niet langer nodig hebt, kun je het op elk moment verwijderen. Wij nodigen je daarom uit om gebruik te maken van onze unieke aanbieding en volop te profiteren van al onze diensten en functionaliteiten!

Doe mee en profiteer!

Registreer nu jouw domeinnamen bij Site.nl en ontdek de voordelen van ons unieke hostingbedrijf! Profiteer van onze laagste domeinnaamtarieven op de markt en beheer jouw domeinnamen met ons gebruiksvriendelijke dashboard. Of je nu een website en e-mail nodig hebt of alleen een domeinnaam, bij Site.nl kun je het allemaal op jouw manier regelen. En het beste van alles? Het eerste jaar is ons alles-in-één pakket helemaal gratis voor jouw domeinnamen! Registreer nu jouw domeinnamen bij Site.nl en ontdek de vele voordelen.

Dit artikel is onderdeel van de collectie
#SiteNieuws

Deel het!

Klaar om jouw domein te zoeken?

Andere artikelen van ons