De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Helpdesk
Wat gebeurt er met mijn webhosting als mijn domeinnaam verloopt?

Maak je geen zorgen, zelfs als jouw domeinnaam verloopt, blijft jouw webhosting gewoon functioneren. Jouw webhosting is gekoppeld aan jouw pakket, niet aan jouw domeinnaam. Dit betekent dat de bestanden en gegevens van jouw website veilig blijven en niet worden verwijderd, zelfs als jouw domeinnaam niet meer beschikbaar is.

Het is belangrijk op te merken dat wanneer jouw domeinnaam verloopt, bezoekers jouw website niet langer kunnen bereiken via die specifieke domeinnaam. Jouw webhostingaccount blijft echter actief en je kunt jouw webhostingaccount nog steeds beheren via jouw webhosting-controlepaneel. Als je andere domeinnamen aan jouw webhostingaccount hebt gekoppeld, blijven deze toegankelijk.

Wees gerust dat jouw webhosting en domein als afzonderlijke diensten in ons systeem worden behandeld en onafhankelijk van elkaar worden gefactureerd.

Als je jouw domeinnaam wilt behouden en ervoor wilt zorgen dat jouw website toegankelijk blijft voor bezoekers, zorg er dan voor dat je jouw domein verlengt voordat het verloopt. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij het verlengen van jouw domein of het beheren van jouw webhostingaccount, staat ons vriendelijke ondersteuningsteam altijd voor je klaar.

Klaar om jouw domein te zoeken?

Niet het antwoord gevonden dat je zocht?

Vergeet niet dat je altijd kunt chatten met één van onze professionele medewerkers!

Nieuwe artikelen toegevoegd