De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Nieuws
Grote update: veel nieuwe features bij Site.nl

Bij Site.nl streven we ernaar onze gebruikers de best mogelijke ervaring te bieden bij het beheren van hun domeinnamen, webhosting en andere diensten. We zijn verheugd een belangrijke update aan te kondigen die onze klanten nog meer flexibiliteit en controle biedt. In dit artikel bespreken we de spannende nieuwe functies die we hebben geïntroduceerd.

1. Kies zelf jouw webhosting server

We begrijpen dat elke website unieke behoeften heeft. Daarom bieden we je nu de flexibiliteit om zelf je webhosting server te kiezen. Als snelheid jouw prioriteit is, zijn onze LiteSpeed en Redis webhosting servers de perfecte keuze. Voor degenen die NodeJS-ondersteuning nodig hebben, hebben we servers op maat. Werk je met een legacy PHP-versie? Kies dan voor de server die deze ondersteunt. Krijg controle over je hostingomgeving als nooit tevoren.

Meer weten? Onze gids voor het kiezen van jouw webhosting server

2. Voeg externe domeinnamen toe aan je Site.nl Dashboard

Het is ons doel om domeinbeheer zo soepel mogelijk maken. Het is nu mogelijk om domeinnamen die bij andere aanbieders zijn geregistreerd toevoegen aan je Site.nl-dashboard zonder ze over te hoeven zetten. Link deze externe domeinnamen gemakkelijk aan je all-in-one pakketen en profiteer van onze e-mail-, webhosting- en websitebouwer-diensten. Zo profiteer je van eenvoudig domeinbeheer en houd je alles overzichtelijk op één plek.

Als je deze domeinnamen ooit naar Site.nl overzet, gebeurt dit zonder downtime, omdat al onze diensten al aan deze domeinnamen gekoppeld zijn.

Ontdek hoe het werkt: Externe domeinnamen toevoegen aan je Site.nl Dashboard

3. Kies voor een pakket zonder domeinregistratie of -overdracht

We hebben het nog gemakkelijker gemaakt om te beginnen met onze all-in-one pakketen. Je kunt nu een pakket kopen zonder dat je een domeinnaam bij ons hoeft te registreren of over te dragen. Kies het pakket dat bij jouw behoeften past en ga door met je aankoop. Of je nu al een domeinnaam hebt of er later een wilt aanschaffen, op ons kun je rekenen.

Meer weten: Kan ik een webhostingpakket kopen zonder domeinnaam?

Met deze spannende nieuwe functies willen we je ervaring verbeteren en je meer controle geven over je domeinnamen, webhosting en meer.

4. Verbeterde all-in-one pakket controle pagina

We hebben het beheer van all-in-one pakketen vernieuwd. In plaats van toegang te krijgen via je domeinnaam controlepagina, verschijnen je pakketen nu als afzonderlijke producten op je dashboard. Door deze verbetering zie je in een oogopslag welke domeinnamen aan elk pakket zijn gekoppeld en welke diensten deze gebruiken. Het is zelfs mogelijk om pakketen een naam te geven voor betere organisatie en duidelijkheid.

5. Vereenvoudigde pagina voor productverlenging

We zijn verheugd de lancering van ons klantenforum aan te kondigen. Momenteel bevindt dit zich nog in een vroeg stadium, maar we hebben grote plannen om hier een levendige gemeenschap van te maken. Als je vragen hebt, raden we je aan om deze in ons forum te plaatsen. Ons helpdeskteam wordt direct op de hoogte gebracht en biedt snelle hulp. Bovendien zullen de feedbacksecties van het forum van onschatbare waarde voor ons zijn, aangezien we reikhalzend uitkijken naar je ideeën en suggesties.

Bekijk de verlengingspagina: https://site.nl/dashboard/renewals

Blijf op de hoogte voor nog meer updates terwijl we doorgaan met innoveren en onze diensten verbeteren.

6. Klantenforum gelanceerd

We zijn verheugd de lancering van ons klantenforum aan te kondigen. Momenteel bevindt dit zich nog in een vroeg stadium, maar we hebben grote plannen om hier een levendige gemeenschap van te maken. Als je vragen hebt, raden we je aan om deze in ons forum te plaatsen. Ons helpdeskteam wordt direct op de hoogte gebracht en biedt snelle hulp. Bovendien zullen de feedbacksecties van het forum van onschatbare waarde voor ons zijn, aangezien we reikhalzend uitkijken naar je ideeën en suggesties.

Doe mee aan het gesprek: https://site.nl/helpdesk/forum

7. Domeinnaam beschikbaarheid monitoring dienst

Heb je ooit een domeinnaam willen hebben die al bezet was? Wij helpen je verder. Met onze dienst voor het monitoren van beschikbaarheid van domeinnamen, een paar maanden geleden gelanceerd, kun je je abonneren op meldingen voor je gewenste domeinnamen. Als een domeinnaam beschikbaar komt, sturen we je snel een e-mail zodat je de kans krijgt om deze te registreren. Deze dienst is volledig gratis, dus start vandaag nog met het monitoren van je droomdomeinnamen.

Voer een zoekopdracht uit voor een domeinnaam door hier te klikken. Als je een domeinnaam vindt die al bezet is, kun je je abonneren op onze domeinnaam beschikbaarheidsdienst.

Basispakket: 50% korting voor het eerste jaar

Om onze nieuwe functies te vieren, bieden we jou 50% korting op ons Basispakket voor het eerste jaar. Voor slechts €0,25 per maand krijg je 10GB SSD-opslag en snelle webhosting met aanpasbare serverconfiguraties. Je kunt tot 25 domeinnamen koppelen en 10 e-mailadressen aanmaken met dit pakket.

Dit is een ongelooflijke deal die je niet wilt missen! Wees er snel bij, want de 50% korting op ons Basispakket eindigt op 20 juni. Ga vandaag nog naar https://site.nl/webhosting om meer te weten te komen en van deze aanbieding te profiteren.

Laat ons weten wat je ervan vindt!

Met deze spannende nieuwe functies willen we je ervaring verbeteren en je meer controle geven over je domeinnamen, webhosting en meer. We waarderen je feedback en kijken uit naar je gedachten in ons klantenforum. Blijf op de hoogte voor nog meer updates terwijl we doorgaan met innoveren en onze diensten verbeteren.

Dit artikel is onderdeel van de collectie
#SiteNieuws

Deel het!

Klaar om jouw domein te zoeken?

Andere artikelen van ons