De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Helpdesk
Is de webhosting van Site.nl krachtig genoeg voor mijn website?

Bij Site.nl bieden we geen verschillende webhosting pakketten aan. In plaats daarvan bieden we een alles-in-één oplossing waarbij alles inbegrepen is bij je domeinnaam. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over het upgraden naar een groter pakket. Maar hoe weet je dan of onze webhosting krachtig genoeg is voor jouw website?

Onze oplossing kun je zien als een "all you can eat" concept. Alles is inbegrepen, zonder limieten. We hanteren wel een "fair use policy" om excessief of onjuist gebruik tegen te gaan.

Als jouw website veel van onze server vraagt, dan geven we jouw website meer rekenkracht. Onze servers zijn zeer krachtig en draaien op een cloudomgeving. We kunnen de rekenkracht dus blijven uitbreiden en steeds meer rekenkracht aan jouw website toewijzen. Je kunt echter niet verwachten dat we dit onbeperkt blijven uitbreiden. Op een gegeven moment zullen we je contacteren om samen tot een oplossing te komen. Deze oplossing kan zijn dat je de hosting van je domeinnaam op een andere (externe) server plaatst. Dit zullen wij dan samen bespreken.

Onze servers zijn zeer krachtig en bovendien plaatsen wij niet teveel gebruikers samen op een server. Hiermee voorkomen we dat servers langzaam worden en besparen we tijd die we moeten besteden aan het ondersteunen van klanten met trage websites.

Toch is onze alles-in-één oplossing niet geschikt voor elke website. Voor 95% van alle websites zal onze unieke alles-in-één oplossing uitstekend werken en toereikend zijn. Echter, de allergrootste en drukste websites hebben doorgaans behoefte aan een krachtige server die ze niet delen met andere gebruikers.

Onze belofte aan jou

Wij hebben alle vertrouwen in onze techniek en kennis. Jouw website zal dus snel en goed werken op onze webhosting servers. In de meeste gevallen kennen we je gewoon meer rekenkracht toe. Mocht jouw website alsnog te groot blijken, of te groot worden, dan zullen wij dit samen proberen op te lossen. Dit doen we in samenspraak met jou en altijd met het oog op het garanderen van de best mogelijke prestaties en service voor jouw online aanwezigheid.

Klaar om jouw domein te zoeken?

Niet het antwoord gevonden dat je zocht?

Vergeet niet dat je altijd kunt chatten met één van onze professionele medewerkers!

Nieuwe artikelen toegevoegd