De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar alle domeinnaamextensies
image De
Waarom te veel betalen? Bekijk nu al onze diensten

Webhosting
Webhosting
SSL beveiliging
SSL beveiliging
E-mail adressen
E-mail adressen
Websitebouwer
Websitebouwer

Heb je al één of meerdere .casa domeinnamen bedacht die je wilt kopen? Een .casa domeinnaam is de perfecte manier om nieuwe klanten te bereiken.

.casa domein kopen

Een .casa domeinnaam kopen biedt je veel mogelijkheden. Het zal je helpen een sterke online aanwezigheid te vestigen. Je kunt er bijvoorbeeld een eigen website op plaatsen en e-mailadressen voor je domein aanmaken. Jouw unieke naam, jouw .casa domeinnaam, is jouw online adres waarmee je gevonden kunt worden op het internet. Het verbetert je vindbaarheid. Dit, op zijn beurt, geeft je online identiteit een professioneel randje. Door ervoor te zorgen dat potentiële klanten en cliënten je online gemakkelijk kunnen vinden, maak je jezelf klaar voor succes.

Waarom mijn .casa domein registreren bij Site.nl?

Site.nl biedt je een unieke oplossing. Wij bieden een innovatieve en aangepaste aanpak die je voorziet in alles dat je nodig hebt. Na de registratie van je .casa domein profiteer je van ons alles-in-één pakket. Bij Site.nl is alles inbegrepen bij je .casa domeinnaam met een all-in-one pakket. Je krijgt kwalitatieve hosting door middel van ons webhostingpakket, e-mail, SSL beveiliging en toegang tot onze sitebuilder. Daarnaast heb je volledige controle over je domeinnamen. Je kunt ze beheren zoals je wilt, en je hebt toegang tot geavanceerde beheertools. Dit geeft je de mogelijkheid om je domeinen echt aan je behoeften aan te passen. Met deze innovatieve nieuwe dienst van Site.nl betaal je voor je domeinnaam en het optionele pakket dat je hebt geselecteerd. Al het andere is inbegrepen zonder extra kosten! Dat betekent dat je geld kunt besparen op webhosting, e-mail diensten, en meer. Dit geldt voor je .casa domeinnamen, maar natuurlijk ook voor andere domeinextensies die je bij ons registreert.

.casa domeinnamen kopen?

Een .casa domeinnaam aanvragen is zo geregeld! Je begint met je gewenste .casa domein checken via onze domeinchecker. Vul simpelweg de domeinnaam in die je wilt registreren of verhuizen. Je kunt vanuit de domeinchecker gemakkelijk jouw .casa domeinnaam registreren. Ook je .casa domeinnaam verhuizen is gemakkelijk, volg simpelweg de instructies die onze website geeft nadat je je .casa domein hebt ingevoerd in onze domeinchecker.

500+ domeinextensies

Site.nl biedt je meer dan 500 verschillende extensies aan, je kunt dus gemakkelijk kijken of je ook een andere extensie wilt registreren. Zo vind je altijd een goede domeinnaam die past bij jouw idee.

Site.nl is de perfecte registrar voor het aanvragen van jouw .casa domeinnaam. Het proces is eenvoudig en het duurt niet lang. Bovendien kun je meteen aan de slag met je nieuwe domeinnaam!

Domein is visitekaartje

Een domeinnaam is je online identiteit en kan mensen helpen je website en merk gemakkelijker te onthouden. Zie het als een online visitekaartje voor het promoten van jouw persoon, bedrijf of idee. Je kunt bijvoorbeeld jouw merk, product of idee promoten. Of simpelweg jouw contactgegevens tonen.

Volledige controle

Het bezitten van je eigen domeinnaam geeft je volledige controle over de inhoud van je website. Je kunt een volledig unieke beleving creëren en je hebt geen beperkingen.

Je merk of idee beschermen met een .casa domein

Het is een geweldige manier om je merk te beschermen en te voorkomen dat anderen je naam of handelsmerk gebruiken. Als jouw merk of idee succesvol is geworden en je hebt nog geen goede domeinnaam, dan is de kans groot dat je flink de portemonnee moet trekken om alsnog een geschikte domeinnaam te vinden. Begin hier dus op tijd mee en registreer jouw domeinnaam, voordat anderen het doen.

E-mailen met je .casa domeinnaam

Je kunt e-mailadressen aanmaken met je eigen domeinnaam, wat er professioneler uitziet dan een e-mailadres van een gratis provider zoals Outlook, Hotmail en Gmail. Je maakt een goede indruk en het laat zien dat je de uitstraling van je bedrijf serieus neemt.

Goedkope .casa domein kopen bij Site.nl

Een .casa domeinnaam kopen is gemakkelijk en betaalbaar. Na de registratie krijg je toegang tot ons alles-in-één pakket dat alles bevat wat je nodig hebt om online te beginnen. Je betaalt voor je domeinnaam en het optionele pakket dat je hebt geselecteerd. Al het andere is inbegrepen. En onze klantenservice is 24/7 beschikbaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen.

.casa domein checken en registreren

Je kunt een .casa domeinnaam bij Site.nl registreren in slechts een paar minuten. Via onze domeinchecker kun je zien of je .casa domeinnaam beschikbaar is. Je .casa domeinnaam registreren gaat snel en eenvoudig, zodat je zo snel mogelijk online kunt en kunt beginnen met het promoten van je bedrijf of website.

Hoe .casa domeinnamen registreren?

Je begint met het controleren van de beschikbaarheid van de domeinnaam, vervolgens voeg je de registratie toe aan je winkelwagen. Na het afrekenen kun je binnen enkele minuten gebruik maken van je eigen domein. Je hebt gelijk toegang tot alle verschillende mogelijkheden die Site.nl je biedt! Zo kun je hosting activeren en bijvoorbeeld WordPress gebruiken, een hostingpakket is namelijk inbegrepen bij je domeinnaam met een all-in-one pakket. E-mailen met je domeinnaam is ook inbegrepen, net als toegang tot onze Sitebuilder waarmee je een eigen website kunt maken. En natuurlijk zorgen wij er voor dat je website beveiligd is met een SSL certificaat.

.casa domeinnaam verhuizen

Heb je al een .casa domeinnaam? Zo ja, dan is het verhuizen ervan naar Site.nl eenvoudig! Volg gewoon de instructies op onze website en je domein is in een mum van tijd verhuisd.

Hoe .casa domeinnaam verhuizen?

Heb je .casa domeinnamen geregistreerd bij een ander bedrijf? Begin met het invoeren van deze domeinnamen in onze domeinchecker. Onze domeinchecker vraagt je wellicht om een verhuiscode, deze kun je opvragen bij het bedrijf (hostingprovider of registrar) waar je domeinnaam nu geregistreerd is. Dit is echter niet vereist voor alle extensies. Sommige domeinnamen kunnen verhuisd worden zonder verhuiscode. Onze domeinchecker zal je om een verhuiscode vragen wanneer dit nodig is om jouw .casa domein verhuizen.

.casa domeinnaam beheren

Site.nl biedt je veel beheer mogelijkheden voor het beheren van jouw .casa domeinnaam.

Gemakkelijk én geavanceerd beheer van je .casa domeinnamen

Je kunt ervoor kiezen je domeinnaam volledig zelf te beheren, of je kunt het beheer aan Site.nl overlaten. Wanneer je het beheer aan ons overlaat, dan zorgen wij er voor dat jouw .casa domeinnaam voorzien is van de juiste DNS records, inclusief kloppende SPF en DKIM records voor e-mail. Ook zorgen we ervoor dat jouw .casa domein beveiligd is met DNSSEC keys.

Wil je het beheer van je domeinnaam liever zelf doen? Dat is prima mogelijk. Met een klik op de muis krijg je toegang tot alle geavanceerde instellingen, waarmee je de DNS records, DNS keys en nameservers kunt instellen. Je kunt je domeinnaam dus verwijzen naar ieder IP adres of server die je wilt.

Iedereen kan een .casa domein registreren

Als je net begint, ben je hier aan het juiste adres. We helpen je op weg! Als je al een pro bent, ook dan ben je bij de juiste registrar. Site.nl heeft alles wat je nodig hebt om een groot succes te maken van jouw .casa domeinnaam.

Goedkope .casa domein kopen bij Site.nl

Als je er zeker van wilt zijn dat je website altijd beschikbaar en bereikbaar is en voorzien van een mooie .casa domein, dan raden we je aan je gewenste domeinnaam te registreren bij Site.nl. Wij zijn een unieke registrar die je een volledig pakket geven bij iedere domeinnaam met een all-in-one pakket.

Alles-in-één pakket met je goedkope .casa domein

Ons alles-in-één pakket bevat alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan, van webhosting en e-mailadres tot DNS beheer en SSL certificaten. En samen met onze uitstekende klantenservice en gebruiksvriendelijke producten, kun je erop vertrouwen dat je website in goede handen is. Koop nu je .casa domeinnaam en profiteer van ons unieke alles-in-één pakket.

.casa
€ 5,99 registratieprijs
€ 5,99 verhuisprijs
€ 7,99 Verlengingsprijs / jaar
Klaar om jouw domein te zoeken?

Kernmerken van deze domeinextensie

 • Adresinformatie wijzigen
  Adresinformatie wijzigen
 • DNS wijzigen
  DNS wijzigen
 • Houder wijzigen
  Houder wijzigen
 • Domein tag
  Domein tag
 • Nameservers wijzigen
  Nameservers wijzigen
 • DNSSEC ondersteuning
  DNSSEC ondersteuning
 • Domein lock
  Domein lock
 • IDN ondersteuning
  IDN ondersteuning
 • Privacy bescherming
  Privacy bescherming
 • Verhuisbaar
  Verhuisbaar
 • Verhuiscode
  Verhuiscode

Alles-in-één, dus naast je domein krijg je ook:

WEBHOSTING
Webhosting van sublieme kwaliteit

Volledige controle, eindeloze mogelijkheden.

Lees verder
mask
SSL (HTTPS) BEVEILIGING
Veilige verbinding met jouw website

SSL beveiliging, ongeacht hoe je je website bouwt.

Lees verder
mask
PROFESSIONELE E-MAIL
Maak een professionele indruk

E-mailen met je eigen domeinnaam.

Lees verder
mask
WEBSITE MAKEN
In enkele klikken een website of webshop

Gebruiksvriendelijke website en webshop maker.

Lees verder
mask