De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Helpdesk
Wat betekent affiliate?

Een affiliate is iemand die geld verdient door producten of diensten van een bedrijf te promoten. Door klanten naar Site.nl te verwijzen, kan een affiliate genieten van zowel eenmalige als terugkerende commissies. Dit is een uitstekende manier voor website-eigenaren, bloggers en tevreden klanten om geld te verdienen door hun positieve ervaringen te delen.

Als affiliate ben je een soort van onafhankelijke verkoper die de producten of diensten van een bedrijf aanprijst. Je verdient een commissie op basis van de verkopen of leads die je genereert via jouw unieke affiliate link. Dit is een win-winsituatie, omdat het bedrijf meer klanten krijgt en jij als affiliate een passief inkomen kunt opbouwen.

Manieren om te verdienen als affiliate:

  • Via een website: Creëer een website en leid verkeer ernaartoe om commissies te verdienen voor elke klant die je doorverwijst.
  • Mond-tot-mondreclame: Deel je unieke affiliate link persoonlijk of via sociale media.

Voordelen van het affiliateprogramma bij Site.nl:

  • Eenmalige vergoeding: Verdien €10 voor elke nieuwe klant die zich via jouw link aanmeldt.
  • Terugkerende commissie: Ontvang 25% commissie op de uitgaven van doorverwezen klanten, elke keer dat zij hun abonnement verlengen of upgraden.

Extra tools en ondersteuning:

  • Kant-en-klare banners: Site.nl biedt banners die je direct kunt gebruiken of aanpassen naar je eigen stijl.
  • Dashboard toegang: Beheer je affiliate activiteiten via een eenvoudig te navigeren dashboard.
  • Geen verdienlimiet: Er is geen cap op hoeveel je kunt verdienen, waardoor je potentieel onbeperkt is.

Word affiliate bij Site.nl:

Het aanmelden bij Site.nl als affiliate is eenvoudig. Registreer een account, krijg toegang tot unieke affiliate tools en begin direct met het verdienen door nieuwe klanten naar ons door te verwijzen.

Door deel te nemen aan ons affiliate programma, help je niet alleen bij het groeien van jouw eigen inkomen, maar ondersteun je ook Site.nl in zijn missie om de grootste en beste provider van domeinnamen en hostingdiensten te worden. Met ons programma kun je een passief inkomen opbouwen, waardoor je keer op keer profiteert van jouw verwijzingen.

Klaar om jouw domein te zoeken?

Niet het antwoord gevonden dat je zocht?

Vergeet niet dat je altijd kunt chatten met één van onze professionele medewerkers!

Nieuwe artikelen toegevoegd