De alles-in-één domeinnaam en webhosting oplossing
globe
Terug naar Helpdesk
Hoe zet ik webhosting aan?

Webhosting aanzetten was nog nooit zo makkelijk! Met slechts een paar klikken kun je een wereld vol mogelijkheden ontgrendelen en profiteren van alle geweldige functies die onze webhostingservice biedt. Of je nu een ervaren pro bent of een complete beginner, onze gebruiksvriendelijke interface maakt het een fluitje van een cent om aan de slag te gaan.

Onze webhostingservice is niet alleen ongelooflijk eenvoudig in gebruik, maar ook de voordeligste in de branche. Wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot eersteklas hosting zonder te veel geld uit te geven. Ondanks onze onverslaanbare prijzen doen we nooit concessies aan kwaliteit. Je kunt rekenen op bliksemsnelle snelheden, een krachtig hostingcontrolepaneel en ongeëvenaarde klantenondersteuning.

Volg deze stappen om webhosting in te schakelen

Om te beginnen, log je gewoon in op je dashboard op Site.nl. Eenmaal ingelogd, zoek je de zijbalk aan de linkerkant van het scherm. Klik op je pakket en je wordt naar de pakketbeheerpagina geleid.

Op de pakketbeheerpagina zie je een tabblad met het label 'Webhosting'. Klik erop en je kunt webhosting met slechts één extra klik inschakelen. Eenmaal ingeschakeld, heb je toegang tot het webhostingtabblad op je pakketcontrolepaneel. Vanaf daar kun je inloggen op je webhostingcontrolepaneel, je wachtwoord resetten en je schijf- en verkeersstatistieken in de gaten houden.

Klaar om jouw domein te zoeken?

Niet het antwoord gevonden dat je zocht?

Vergeet niet dat je altijd kunt chatten met één van onze professionele medewerkers!

Nieuwe artikelen toegevoegd